Profesor o plánech nizozemské vlády uzavřít 3000 farem: „Toto je válka proti lidstvu“ (video)
RSS

Profesor o plánech nizozemské vlády uzavřít 3000 farem: „Toto je válka proti lidstvu“ (video)

Je až zarážející, že ani plány na masivní vyvlastňování většinu tupých mas neprobudí, aby si uvědomily, že údajné konspirace se  stávají skutečností. Právě díky této lehké ovladatelnosti mas vše došlo tak daleko, že jsou nyní vyvlastňovány první holandské farmy a to bez nároku na jakoukoli náhradu.
Majitel farmy samozřejmě dostane finanční kompenzaci, za tu si však již nesmí koupit farmu a musí se zavázat k tomu, že už nikdy nebude pracovat v oboru (většinou se jedná o celé rodiny). V případě rostlinné výroby sice lze přejít na „udržitelné“ zemědělství, což již ovšem většinou nevede ke prosperitě, jak jsme mohli názorně vidět na příkladu Srí Lanky.
Nizozemská vláda tedy neposlouchá farmáře a chystá se uzavřít 3000 farem, aby vyhověla pravidlům EU. „Toto je Světové ekonomické fórum Klaus Schwab na steroidech,“ řekl moderátor Sky News Rowan Dean.
Vyptával se profesora Webster University Ralpha Schoellhammera na přísné plány. „Tohle se vymyká kontrole,“ řekl Dean. „To je šílenství.“

A nejedná se již jen o holandské farmáře, ale také o ty německé – zatím alespoň v Severním Porýní-Vestfálsku, kde již vláda omezila využívání dusíkatých hnojiv. A další země budou záhy následovat.
Schoellhammer ve videu také poukázal na to, že těchto 3000 společností z Holandska je „jen začátek“.
„Dusík je klíčovou složkou hnojiv a bez hnojiv nemůžeme nasytit svět. Bez hnojiv by čtyři miliardy lidí neměly přístup k potravinám. V mnoha ohledech je to válka proti lidskosti,“ řekl profesor.
Neexistuje žádný důkaz pro tvrzení, že má dusík účinek, na který se odvolává nizozemská vláda, a navíc nizozemští farmáři snižují emise dusíku, zdůraznil.
Schoellhammer upozornil, že Evropská unie chce Francii pokutovat 500 miliony eur, protože zatím nevyrábí dostatek energie „udržitelně“. Francie vypouští při výrobě elektřiny velmi málo CO2 ve srovnání s jinými zeměmi, protože má mnoho jaderných elektráren.
Dean přirovnal politiku prováděnou v Evropě k fašismu. Profesor poukázal na to, že fašismus se původně prezentoval v podobě uniforem a bot a byl lidem vnucován shora. Teď je to podle něj mnohem zákeřnější.
Profesor je jeden z mála, kdo se nebál veřejně odhalit pravou podstatu zločinecké organizace, která si říká Evropská unie. To, co zavádí napříč Evropou, je čirý korporátní fašismus, ať už to kdokoli nazývá jakkoli…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Profesor o plánech nizozemské vlády uzavřít 3000 farem: „Toto je válka proti lidstvu“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden