Holandsko: Migrační centrum, rozšíření dálnice nebo zvětšení letištní plochy – na to vše byly využity některé již vyvlastněné farmy
RSS

Holandsko: Migrační centrum, rozšíření dálnice nebo zvětšení letištní plochy – na to vše byly využity některé již vyvlastněné farmy

Právě vyvlastňování nizozemských farem příkladně ukazuje, že celý klimatický alarmismus je jeden velký podvod, který má být využit k realizaci plánů na zavedení plně ovládané společnosti oběhového hospodářství, kde nikdo nic nevlastní a vše se sdílí.
Připomínám, že vyvlastňování farem je organizováno pod záminkou ochrany přírody a utlumení produkce dusíku a CO2. Jednak jde o farmy, které chovají zvířata – ať už na maso, mléko nebo vejce. A pak jde také o farmy, které se nachází v oblasti zahrnuté v tzv. zónách Natura 2000, určených již v minulosti EU. Právě v těchto oblastech by podle nařízení EU měla být výhradně divoká příroda.
Oproti tomu některé dobytčí či drůbeží farmy jsou likvidovány jednoduše proto, že zvířata údajně produkují příliš mnoho dusíku a CO2. V Holandsku se tak likvidují živočišné farmy po celé zemi, zatímco rostlinná výroba se ukončuje zejména v zónách Natura 2000, přičemž v určitém pásmu v jejich okolí se musí farmy přeorientovat na ekologické zemědělství (nejen bez pesticidů, ale i s omezeným hnojením).
Tyto zóny v rámci celé EU zabírají 18 % pevniny. Mnoho těchto zón se nachází také v České republice či na Slovensku. V určitém prostoru okolo daných zón bude zemědělství v budoucnu tabu, případně výrazně omezeno. Hovoří se i o omezení možnosti trvalého bydlení v těchto zónách, ale k tomu se zřejmě přistoupí až v další fázi, tedy po vyvlastnění zemědělců.
zóny Natura 2000 EU jsou vyznačeny zeleně Na zóny Natura 2000 v rámci ČR určené EU se můžete  podívat zde . Nizozemští zemědělci, kteří jsou nyní v první fázi vyvlastňováni, zpravidla podnikají právě v oblasti uvedených zón. Ovšem chovatelé dobytka jsou vyvlastňováni po celém území země.
Již před časem jste si zde mohli přečíst o tom, že na místě jedné z větších vyvlastněných farem se staví velká ubytovna pro obohacovače. A nyní, kdy jsou již vyvlastněny desítky farem a další tisíce to brzy čeká, se zjistilo, že například namísto další vyvlastněné farmy se má stavět letištní plocha a jiná vyvlastněná farma bude částečně využita k rozšíření dálnice.
Dnes se tato skutečnost probírala v holandském parlamentu, kde šéfka strany BBB Caroline van der Plas, která zastupuje zemědělce, pronesla k ministryni dusíku Christianne van der Walové následující slova:
„Je mi líto, ale dokud se bude kupovat dusíkový prostor pro rozšíření dálnice, což není vůbec nutné, pro využití přírody pro letiště Schiphol nebo pro stavbu superbaráku pro migranty, připadá mi to jako krokodýlí slzy kabinetu, když se tady říká, že je to všechno tak špatné i pro lidi v Overijsselu, a že to lidem připadá tak hrozné,“ řekl Van der Plasová.
„Všechno je politická volba.  Není to vůbec hrozné, když se A27 nerozšíří, ale je hrozné, když se kvůli tomu prostě rozpadne rodinná firma.  Je to politická volba,“ dodala.
Tím reagovala na předchozí slova ministryně dusíku Van der Walové, která prohlásila, že chápe, že pro lidi v oblasti, kde již k vyvlastňování došlo, to je nepříjemné, že je jí to líto, ale že to bylo nutné.
Ministryně dusíku je totiž lidmi mimořádně nenáviděna, neboť právě její ministerstvo bylo speciálně zřízeno jen proto, aby dohlédlo na omezování produkce dusíku v zemi, tedy zejména na vyvlastňování zemědělců.
Ministryně, která si po celou dobu nekompromisně za vyvlastňováním stojí (ostatně, je pilnou žákyní WEF), nyní ve Sněmovně předvádí herecké vystoupení, aby vyvolala dojem, že je jí vyvlastněných farmářů líto.
Tyto výstupy jí už ovšem nikdo nevěří, protože všichni si všímají, že v místech vyvlastněných farem se staví dálnice, letiště nebo migrační centra. Je zřejmé, že farmy se vyvlastňují především kvůli  monstróznímu projektu, neboť většinu Holandska má zabírat  megaměsto , jehož projekt je již hotový.
Lze předpokládat, že část vyvlastněných farem skončí také v chapadlech některé z Gatesových společností, aby pak mohl na vyvlastněných pozemcích pěstovat své GMO „mňamky“.
V Holandsku tak stále více začíná být lidem jasné, že se jim v mnohém lže a přestávají věřit nejen jejich vládě, prokazatelně napojené na WEF a Bilderberg, ale také celému současnému systému, včetně EU, na základě jejíhož diktátu údajně vláda koná.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Holandsko: Migrační centrum, rozšíření dálnice nebo zvětšení letištní plochy – na to vše byly využity některé již vyvlastněné farmy se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden