Kalifornie: Po téměř dvou letech od zavedení „trans“ zákona se nechalo již 342 mužů přemístit do ženských věznic
RSS

Kalifornie: Po téměř dvou letech od zavedení „trans“ zákona se nechalo již 342 mužů přemístit do ženských věznic

Kalifornie byla prvním americkým státem, který zavedl  v lednu 2021 možnost umístění do věznic ne na základě biologického pohlaví, ale podle toho, jak se kdo cítí. Tedy zcela postačí, když se jakýkoli muž prohlásí za ženu a poté je přemístěn do některé z ženských věznic.
Není potřebná nejen operace, ale ani žádná hormonální terapie či předchozí vyšetření. Zřejmě nikoho neudiví, že zatímco zájemců o umístění v ženských věznicích je ze strany údajně „trans“ mužů spousta, ze strany údajných „trans“ žen se v Kalifornii podobné požadavky neobjevují.
Kalifornie má jednu z nejliberálnějších vězeňských politik sebeidentifikace v USA. 
SB-132, také známý jako Transgender Respect Agency and Dignity Act, vstoupil v platnost v lednu 2021, kdy byl schválen guvernérem Kalifornie Gavinem Newsomem. Zákon poskytuje vězňům ubytování na základě jejich statusu genderové identity, který sami deklarovali. 
Zákon vedl k tomu, že stovky mužských vězňů podaly žádosti o přemístění do ženských ústavů, z nichž mnozí byli přijati bez ohledu na jejich právní postavení pohlaví nebo historii odsouzení. Do ženských věznic se tak občas dostanou i sexuální delikventi, kteří pak vězenkyně znásilňují.
Podle Kalifornského ministerstva pro nápravu a rehabilitaci požádalo k 27. listopadu 342 mužských vězňů, kteří byli umístěni v mužských věznicích, o přemístění do ženského ústavu. M užští vězni nepotřebují užívat žádné hormony ani prodělat operace „potvrzující pohlaví“, aby mohli být umístěni do ženského zařízení.
Mužští vězni  se ani nemusí identifikovat jako transgender, aby požádali o převod , a mohou se jednoduše označit jako genderově nekonformní, nebinární nebo v současnosti nepoužívající zájmeno „on“.
Proti této praxi se již bouří i veřejnost, nedávno tak protestovala skupina žen proti umístění trojnásobného „trans“ vraha do ženské věznice (viz titulek). Ženy byly při protestu, který podpořilo i mnoho kolemjdoucích, napadeny skupinou „transaktivistů“ a Antifou.
V USA již neřešili jen větší počet znásilnění vězenkyň, ale také případy, kdy muž, který se prohlásil za ženu, oplodnil dvě své spoluvězenkyně.
Z Kalifornie se dostal tento zvrácený zákon na Nový Zéland , do Kanady a již asi poloviny západoevropských zemí, platí například ve Velké Británii, Švýcarsku, Francii, Švédsku, Španělsku nebo nejnověji v Německu. Ve většině evropských zemí, kde není uzákoněn, na něj tlačí LGBTQI lobby, přičemž i u nás se tyto tendence již projevily.
Ovšem nejde zdaleka jen o věznice. Zákon zahrnuje jakákoli zařízení, kde jsou pohlaví oddělena, takže platí například i v nemocnicích , na toaletách , v šatnách nebo saunách. I zde bývají hlášena napadení ze strany mužů, kteří se prohlásili za ženy.
V těchto „pokrokových“ zemích pak platí podobná pravidla i ve sportech, kde může v ženské kategorii závodit i muž, který se prohlásí za ženu. V některých zemích je rozhodování v kompetenci daného sportovního svazu.
Je nakonec jen otázkou času, než se zákon objeví i u nás. EU na to tlačí a neméně snaživá je i LGBTQ lobby…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Kalifornie: Po téměř dvou letech od zavedení „trans“ zákona se nechalo již 342 mužů přemístit do ženských věznic se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden