Německo: Dva Turci si natáčeli znásilnění mladé ženy
RSS

Německo: Dva Turci si natáčeli znásilnění mladé ženy

Stále častěji se u soudů stává důkazem hromadného znásilnění i video natočené samotnými násilníky. Tak je tomu i v případě, který se nyní probírá u německého soudu.
Hromadné znásilnění se již stalo jakýmsi „německým folklorem,“ neboť podle statistik dochází v zemi ke dvěma nahlášeným hromadným znásilněním denně (a k neznámému počtu těch, které oběť ani nenahlásí).
Pachatelé jsou samozřejmě v drtivé většině případů vyznavači Alláha, kteří jen podobným konáním napodobují zvyky jejich lžiproroka Mohameda.
Oběti jsou pak často i velmi důvěřivé Němky, které jsou odmala vychovávány v domnění, že různé nekompatibilní kultury Německo obohacují.
Podobně naletěla i oběť dvou Turků, kteří nakonec využili bezbrannosti oběti, kterou znásilnili. Svůj čin si také natáčeli, takže soud tak získal i potřebné důkazy.
Oba obvinění sice hovořili o dobrovolném sexu, ale videa, která sami natočili, je usvědčují ze lži.
Kromě několikahodinového pohlavního styku se zcela opilou Mayou S. (22, jméno změněno) došlo i k hrůzným činům: například Cenk D. (23, Turek) a Attila B. (21, Turek narozený v Německu) močili na mladou ženu. Cenk D. na ni plival. Oba obžalovaní vše svádějí na alkohol.
Obvinění: hromadné znásilnění.
Jak ke znásilnění došlo? Muži navštívili mladou ženu v jejím bytě v Lüneburgu ve čtvrti Celle v roce 2020. Cenk D. se s Majou S. seznámil na seznamce krátce předtím. A vzal s sebou svého přítele…
Hráli hry a pili alkohol a pravděpodobně jí mezitím tajně podali i nějaké knock-out (tzv. „znásilňovací“) drogy. Oběť si proto nemohla nic pamatovat. „Od 0:55 je všechno pryč. Ráno jsem ležela nahá na pohovce, krvácela jsem a cítila jsem bolest v břiše,“ vypověděla oběť.
Žena dále u soudu prohlásila: „Chtěla jsem vědět, co se stalo. Ale řekli jen, že jsem byla opilá.“ V ženě však při vyšetření našli sperma. A jeden z obviněných včera přiznal, že oba měli s 24letou ženou nechráněný sex.
Pro Maju S. nebylo od té noci nic stejné: „Jsem na tom velmi špatně s nervy, “ řekla u soudu. Hlavní líčení pokračuje.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Německo: Dva Turci si natáčeli znásilnění mladé ženy se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden