Dr. Ryan Cole nejen k případu chlapce, kterému lékaři odmítli dát krev neočkovaného dárce
RSS

Dr. Ryan Cole nejen k případu chlapce, kterému lékaři odmítli dát krev neočkovaného dárce

Dr. Ryan Cole patří k oné hrstce lékařů, které nezastrašily výhružky těch, kdo od samého začátku jedou svoji lživou propagandu. Výhružky těch, kteří tvrdili, že genové injekce zajistí stádní imunitu – a přesto nebyli za tuto účelovou lež hnáni ke zodpovědnosti.
Ale i těch, kdo tvrdili, že aplikace genové injekce zajistí bezinfekčnost a z toho titulu začali zavádět covid pasy. Ani za to nikdo nebyl potrestán, naopak, covid pasy se mají zavádět globálně – a stále pod toutéž zcela vylhanou záminkou.
Jak tedy ještě kdokoli může věřit těm, kdo účelově lhali a lžou zřejmě i nadále? Někteří šíří lži za peníze, jiní ze strachu. Ať je již důvod jakýkoli, tak všichni, kdo praktikují medicínu ne na základě nepochybných důkazů, ale na základě domněnek nebo šířené propagandy, mohou být považováni za zločince. Ale nejsou. Není pak špatný samotný systém, který to dopouští?
To, že takovýmto „lékařům“ nelze věřit, potvrzuje také dr. Ryan Cole. „Rodiče malého Willa mají pravdu, když trvají na neočkované krvi. Bezpečnost krevních produktů není známa. Máme lékařskou komunitu, které nelze věřit v ničem, co souvisí s očkováním,“ prohlásil.
Pro Willa z Nového Zélandu je již pozdě, neboť soudy ho rodičům dočasně odebraly a jisté je, že v jedné z nejproočkovanějších zemí mu bude podána krevní transfuze s krví očkovaného. Rodiče tak mohou pouze doufat, že syn tuto transfúzi přežije bez úhony.
Dr Cole dále říká:
„Lékařská profese stále nevidí žádnou souvislost mezi vakcínou a úmrtími. Neuznávají spojení, kromě několika případů. To vše je záměrná slepota. Proč bychom jim tedy nyní měli věřit ohledně bezpečnosti krve očkovaných lidí?
Pokud lékařská komunita nepřizná, že vakcíny nejsou bezpečné, jejich záruky bezpečnosti týkající se čehokoli souvisejícího s vakcínou by měly být vysoce podezřelé.“
Pokud jde o bezpečnost zásob krve, americký patolog Ryan Cole říká: „Nevíme, zda je krev bezpečná.“
Dr Ryan Cole byl dále dotázán na to, co si myslí o celistvosti krevního zásobení.  Je to bezpečné?
Zde je jeho doslovná odpověď:
Nevíme.
Nikdo to neví. Mám sraženiny od neočkovaných zemřelých, kterým byla podána transfuze a po transfuzi se v jejich těle vytvořily velké sraženiny a tito pacienti zemřeli.
Žádná krevní banka to nekontroluje.
Člověk nemůže najít to, co nehledá.
To je podobné krevním bankám a hemofilikům a HIV v 80. letech. Nemusí to být problém. Nicméně může být. Existují akademicky dostupné testy pro kontrolu cirkulujícího spike proteinu. Je zločinnou nedbalostí nezaručit bezpečnost dodávek krve na základě byrokratických prohlášení bez vědeckých průzkumů.
Pointa je, že rodiče malého Willa mají pravdu. Rozhodli se zodpovědně a jejich rozhodnutí  měla lékařská veřejnost respektovat. Jenže nerespektovala ho a chlapec nyní obdrží očkovanou krev.
Od zahájení očkovacího programu před téměř dvěma lety se nic nezměnilo. I dnes, o rok později, lékařská profese stále skrývá všechny bezpečnostní nedostatky vakcíny COVID.
Dokud zdravotníci nepřiznají tato úmrtí a závažné vedlejší účinky, nelze se na jejich rady o bezpečnosti těchto vakcín spoléhat.
Nemocnice Sacred Heart ve státě Washington vymazala všechny záznamy o smrti miminka Alexe. Ten zemřel na krevní sraženinu poté, co dostal transfuzi od očkovaného dárce.
Takže již neexistuje žádný důkaz o problému. Vymazali ho, stejně jako CDC vymazalo všechna data spojující vakcíny s autismem. Tak dnes funguje věda.
Co se stalo se zásadou předběžné opatrnosti v medicíně?
Dnes nemůžeme vědět, zda je zásobování krví bezpečné, protože nikdo nechce ani položit otázku a dělat experimenty potřebné k zodpovězení otázky.
Z tohoto důvodu měl být respektován požadavek rodičů malého Willa na použití neočkované krve. Jenže tento požadavek respektován nebyl. Pokud tedy nakonec bude mít Will po transfuzi očkované krve jakékoli problémy, pak za to ponese plnou zodpovědnost právě systém. 
Podle včerejších informací má malý Will již velmi brzy operaci podstoupit. Pak se počítá někdy během ledna s rekonvalescencí. Za pár dní nebo týdnů tak možná poznáme, jak Will touto ruskou ruletou prošel.
Na druhé straně je pravda, že nikdo netuší, zda nemohou přijít nějaké problémy třeba za pár let. O dlouhodobých účincích těchto genových látek se totiž vůbec nic neví…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Dr. Ryan Cole nejen k případu chlapce, kterému lékaři odmítli dát krev neočkovaného dárce se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden