Mnichov: Klimatičtí extremisté tentokrát zablokovali letadlo s pacientem v kritickém stavu
RSS

Mnichov: Klimatičtí extremisté tentokrát zablokovali letadlo s pacientem v kritickém stavu

Není to tak dávno, co klimatičtí šílenci zablokovali v Berlíně dopravu, v důsledku čehož se nedostala včas pomoc velmi těžce zraněné ženě, která později na následky zranění v nemocnici zemřela . V Německu vždy systémem podporovaní klimatičtí extremisté tak zjistili, že jsou beztrestní i tehdy, když někdo v důsledku jejich blokací přijde o život.
To je samozřejmě podnítilo k dalším podobným akcím, které nadále pokračují. Ve jménu údajné nutnosti odvrácení klimatické apokalypsy tak nadále blokují dopravu a lepí se v muzeích, galeriích, autosalonech, koncertních síních či na letištní ploše…
Vzhledem k tomu, že klimatická lepidla včera zablokovala přistávací dráhu mnichovského letiště, letadlo s pacientem ve vážném stavu na palubě bylo nuceno přistát s 20minutovým zpožděním. Podle policie v 8:30 stroj, který měl dorazit do bavorského hlavního města o 48 minut později, hlásil lékařskou pohotovost. Kvůli blokádě severní ranveje extremisty muselo být letadlo odkloněno na jižní dráhu. Tam stroj přistál přesně o 20 minut později, v 9:38.
80letý cestující trpěl silnými bolestmi na hrudi; Posádka se bála infarktu. Každá minuta se počítá. Navzdory zpoždění byl „ve stabilizovaném stavu“, řekl bavorský ministr vnitra Joachim Herrmann (CSU).
„Závažnější akutní onemocnění, jako je infarkt, se naštěstí nepotvrdilo. Ale to bylo jen štěstí, a když byl stroj ještě ve vzduchu, tak to ještě nikdo nemohl předvídat,“ zdůraznil politik. Tento incident ilustruje, jak bezcitně a vědomě si tito klimatičtí maniaci zahrávají se životy jiných lidí: „Na jedné straně ze sebe dělají zachránce planety  a na druhé pak ohrožují životy, “ dodal politik.
Letiště Berlín-Braniborsko BER se včera také pokusila znovu zablokovat klimatická lepidla. Klimatičtí extremisté se drželi jeden druhého, ale federální policie byla schopna akci rychle ukončit.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Mnichov: Klimatičtí extremisté tentokrát zablokovali letadlo s pacientem v kritickém stavu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden