Zatímco Twitter tvrdě cenzuroval konzervativní názory a příznivce Trumpa, stal se rejdištěm pedofilů
RSS

Zatímco Twitter tvrdě cenzuroval konzervativní názory a příznivce Trumpa, stal se rejdištěm pedofilů

V současné době vychází najevo, že Twitter fungoval především jako politický nástroj, který měl za cíl dopomoci zamezení výhry Trumpa v posledních prezidentských volbách. Cenzurováni byli nejen jeho příznivci, ale i konzervativní stránky, které ho jakkoli podpořily či pouze šířily ty názory, které nezapadají do tzv. „woke“ ideologie.
Na druhou stranu se Twitter nijak nevěnoval cenzuře těch nejhorších zvráceností. Přes platformu tak například dávali naplno průchod svým choutkám pedofilové, což jen potvrzuje fakt, že se systém snaží postupně pedofilii normalizovat a legalizovat. Dlouhodobě tomu napovídá mnoho indicií.
Ostatně, například i u nás se cenzurují stránky, které jsou názorově neodpovídající stávající vládnoucí ideologii, zatímco pedofilům jejich stránky nikdo nemaže.
Díky Elonu Muskovi jsme se dozvěděli, že vedení Twitteru záměrně umlčelo Donalda Trumpa, že na tom spolupracovalo s Bidenovou kampaní a federálními orgány činnými v trestním řízení, a že ochotně cenzurovalo každého, kdo by mohl zmařit úsilí o ukončení Trumpových politických šancí.
Na tom záleželo, protože Twitter se stal primárním nástrojem, kterým Američané viděli a sdíleli politická fakta a názory. To jsou fakta. Stejně důležitá jsou ponaučení, která je třeba si z těchto skutečností vzít.
1.  Zatímco Twitter umlčel konzervativce, byla to otevřená platforma pro opravdu špatné lidi, včetně pedofilů.
Konzervativci často poukazovali na to, že zatímco oni byli umlčováni, Twitter byl otevřenou platformou pro špatné lidi. Twitter lhal o prvním obvinění, zatímco trval na tom, že špatní lidé, kterým byl povolen vstup na platformu, tam byli kvůli jejich „zpravodajské hodnotě“.
Zdá se, že pedofilové jsou také mediálně vděční. Takže zatímco Twitteru se podařilo zakázat nebo stínově zakázat každou konzervativní stránku, bez ohledu na to, jak byla malá, nemohlo se stát, že by zakázala pedofily , kteří otevřeně používali Twitter pro své nemocné potřeby. Jejich perverzní a svým obsahem jasně protizákonné stránky jednoduše cenzory Twitteru nezajímaly a možná je i podporovali.
Elon Musk však okamžitě ukončil pedofilní fórum, kterým se Twitter dříve stal. Navíc kritizoval Twitter za to, že nejedná proti pedofilii, a Jacka Dorseyho za to, že s tím, že je platforma rejdištěm pedofilů, neměl ani on sám nejmenší problém.
2.  Skrytý gaslighting.
Termín „gaslighting“ se používá ve smyslu využívání lží a triků, aby lidé nevěřili důkazům svých vlastních smyslů a zkušeností. Gaslighting byl  korporátními médii velmi hojně využíván zejména poslední asi tři roky. A Twitter za minulého vedení v tom nebyl pozadu.
V tomto případě to, o čem konzervativci na základě svých smyslů a zkušeností informovali, bylo, že je Twitter systematicky zavírá, ať už omezováním dosahu jejich tweetů (stínové zákazy), nebo explicitní cenzurou konkrétních tweetů, nebo úplným zákazem konzervativců.
bývalý šéf Twitteru Jack Dorsey lhal při slyšení před Kongresem Demokraté od Twitteru  trvali na tom, že konzervativci jsou prostě paranoidní. Problém podle nich nebyl Twitter, ale samotní konzervativci, kteří nebyli schopni rozvíjet atraktivní nápady nebo udržet zájem o své produkty, a tak byli prostě uplakanými dětmi.
Jack Dorsey dokonce pod přísahou před Kongresem vypověděl , že žádní konzervativci nikdy nepodléhali systémové cenzuře. Nyní víme, že to všechno byly manipulativní lži.
Část odhalení Bari Weiss na Twitteru ukazuje, že konzervativci měli pravdu, a že vše, co tvrdili, že jim Twitter dělá, je naprostá pravda. Konzervativci – a co je důležitější, tak dokonce i  ti apolitičtí, nezaujatí Američané, kteří svými názory ovlivňují volby, byli zcela bezdůvodně cenzurováni jen na základě svých konzervativních názorů.
3.  Skryté stranictví.
V Americe po druhé světové válce média nikdy nebyla nestranná, i když to předstírala a stále byla schopna produkovat obsah, který údajně informoval „jen o faktech“. Po Trumpovi americká média toto předstírání konečně odhodila.
Technologické kanály však trvaly na tom, že jsou nestrannými fóry, na kterých mohou Američané sdílet své přesvědčení a příběhy. To oklamalo relativně apolitické lidi, aby uvěřili, že úsudky Twitteru o příbězích, které jsou údajně ruskou dezinformací nebo které ohrožují lidi, jsou stejně apolitické.
Tato lež o stranictví dodala důvěryhodnost tomu, co zůstalo na platformě, což vše prošlo vysoce stranickým filtrem. Totéž samozřejmě platí pro Facebook.
Sociální média, která Američané považovali za nestranná fóra, na nichž mohou uplatňovat svobodu projevu – natolik, že se stala hlavní veřejnou platformou – ohavně zneužívají moc, kterou získaly.
Muskovi slouží ke cti, že toto zneužití moci odhaluje, ale ironií je, že korporátní média mají stále sílu tato odhalení skrýt. Jak tomu bylo vždy, gaslighting a stranickost zakrývají hříchy Demokratů – včetně pokračujícího hříchu vykořisťování dětí přes pedofilní platformy.
Tolik informace k dosavadní činnosti Twitteru. Nejde samozřejmě pouze o USA, stejně fungovala cenzura i v EU, kde pro cenzuru Twitteru pracovala dokonce pod odhledem Jourové celá cenzorská „úderka.“
Zatímco v USA se zdá, že cenzura již je minulostí, EU Muska vydírá a vyhrožuje mu drakonickými pokutami, pokud nebude v cenzuře nepohodlných názorů pokračovat. Zatím se zdá, že Musk před vydíráním ze strany totalitní EU couvá. Jak to dopadne nejspíš již brzy poznáme…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Zatímco Twitter tvrdě cenzuroval konzervativní názory a příznivce Trumpa, stal se rejdištěm pedofilů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden