Německo: 4 různí zabijáci s nožem – všichni muslimové a všichni psychicky nemocní
RSS

Německo: 4 různí zabijáci s nožem – všichni muslimové a všichni psychicky nemocní

Všechny případy níže mají mnoho společného, i když se pachatelé vzájemně neznají. Všechny se odehrály zhruba v posledním roce v Německu, ve všech případech byl pachatel mladý muslim, všichni čtyři muži bodali do náhodně vybraných obětí nožem a zejména – ani jeden nebude za svůj čin potrestán.
Zdá se, že počet případů, kdy muži z přistěhovaleckého prostředí bodají jiné lidi, a tím je zabíjejí nebo zraňují, se zvyšuje. Jak je to možné? Proč je jich tolik? A co to znamená pro bezpečnost nás všech?
31letý muslim, který pobodal 5 lidí ve vlaku u Cách, jde na psychiatrii. Čin Iráčana prý nemá nic společného s islámem,  mainstreamové noviny to vědí: „Příčinou je velmi pravděpodobně psychotický zážitek obviněného. Náznaky teroristického původu nebo náboženské radikalizace podezřelého se neobjevily,“ zdůraznila prokuratura.
Nejinak je tomu i s pobodáním ve Würzburgu, kde Somálec zabil tři lidi. „Hlasy v jeho“ hlavě, podle jeho vlastního přiznání, ho k tomuto činu doslova donutily. Je také nevinný, takže skončil na psychiatrii.
V bytě 27letého Syřana, který minulou zimu v Horní Falci zranil čtyři lidi poté, co do nich bodal nožem , bylo nalezeno propagandistické video Islámského státu. Ale i tento pachatel je nyní jedním z „nevinných“, psychicky nemocných nešťastníků, jimž přece musí Německo pomoci.
Také ve čtvrtém případu, kdy 23letý Cayan K. pobodal v Hildenu 25letého muže, skončil pachatel na psychiatrii.
Co mají všechny případy společného? Pachatelé jsou muži, relativně mladí, přistěhovalci a muslimové. To se zdá být v Německu dobrým předpokladem pro ztrátu způsobilosti k právním úkonům. A nejen v Německu, stále více podobných rozsudků padá i v dalších evropských zemích, zejména ve Francii nebo Švédsku.
Ovšem i přesto, že veškeré toto „obohacení“ ze strany psychicky nemocných je dovezeno ze zemí Středního a Blízkého východu a z Afriky,  příliv dalších psychicky nemocných jedinců s islámem v hlavě a nožem v kapse nekončí. Naopak, v posledních dnech je na značném vzestupu…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden