Nový výzkum ukazuje, že „sběr krve a částí těla mladých lidí“ zabrání stárnutí
RSS

Nový výzkum ukazuje, že „sběr krve a částí těla mladých lidí“ zabrání stárnutí

Nový vědecký výzkum Stanfordovy univerzity odhalil , že „odebírání krve a částí těl mladých lidí v naději na dosažení nesmrtelnosti“ už není jen „tropem z hororových románů“, ale reálnou možností. (Foto: Shutterstock)







Ano, opravdu.



Podle zprávy deníku Telegraph výzkum Stanfordovy univerzity ukázal, že „infuze mozkomíšního moku mladých myší do mozku starých myší zlepšuje mozkové funkce“, což otevírá dveře k podobným aplikacím u lidí.



Historically, cultures have revered the blood of the young. It was even rumoured that Kim Jong-il, the former North Korean dictator, injected himself with blood from healthy young virgins to slow the ageing process pic.twitter.com/R7PqdBhJvh — Telegraph Life (@TelegraphLife) May 15, 2022 Stanfordský tým vléval po dobu sedmi dnů mozkomíšní mok z desetitýdenních myší do mozku osmnáctiměsíčních myší a zjistil, že starší myši si lépe pamatují, že si spojují malý elektrický šok s hlukem a blikajícím světlem.




Pravda vyjde najevo! Známý herec potvrdil teorii, že elity sbírají adrenalin z krve mučených dětí
Bližší zkoumání ukázalo, že tekutina „probudila“ procesy, které regenerují neurony a myelin – tukový materiál, který chrání nervové buňky v hipokampu, paměťovém centru mozku.



Studie ukazuje, že stejný proces by mohl být použit ve výzkumu proti stárnutí a že „experimenty dokonce ukazují, že mladá krev sama o sobě může zvrátit proces stárnutí a možná i vyléčit Alzheimerovu chorobu“.



Elitáři a transhumanisté se již dlouho zajímají o získávání materiálu od mladých lidí ve snaze o prodloužení života.



Bývalý severokorejský diktátor Kim Čong-il si běžně nechával aplikovat krev odebranou mladým zdravým pannám v domnění, že mu to pomůže žít déle.



Zpráva deníku Telegraph uvádí, že „sběr krve a částí těl mladých lidí v naději na dosažení nesmrtelnosti je již dlouho známým tématem hororových románů a konspiračních teorií“.



Zřejmě už dlouho ne.



„Možná to bude trvat jen pár let, než se „transplantace mládí“ konečně přesune ze stránek gotických hororových románů na kliniku,“ píše Sarah Knaptonová.



Zdroj: telegraph.co.uk
Článek Nový výzkum ukazuje, že „sběr krve a částí těla mladých lidí“ zabrání stárnutí se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden