Nová kniha přirovnává plány Klause Schwaba k plánům na budování Čtvrté říše (video)
RSS

Nová kniha přirovnává plány Klause Schwaba k plánům na budování Čtvrté říše (video)

I když mnozí z nás s oblibou (a rozhodně ne neoprávněně) přirovnáváme EU ke Čtvrté říši, tak lze říci, že také plány, které nám nastiňuje Klaus Schwab ve svém Velkém resetu, se v mnohém Třetí říší inspirují.
Americký pastor Billy Crone napsal knihu Klaus Schwab: The Third Reich and the Holocaust of Covid 19. Zprávy spojující Třetí říši s Klausem Schwabem byly podle něj z internetu co nejvíce odstraněny. „Musíte kopat hodně hluboko,“ řekl Crone.
Schwabův otec Eugen vedl v Ravensburgu továrnu na výrobu střeliva pro Hitlera. Továrna udělala na nacisty takový dojem, že Eugen dostával nejrůznější ocenění. „Stala se vzorovou továrnou pro nacisty,“ řekl pastor v podcastu Tipping Point s Jimmym Evansem.
V továrně byli zaměstnáni i otroci (zde má zřejmě na mysli totálně nasazené), včetně válečných zajatců. Podle Cronea právě odtud pochází jeho slogan: Nebudeš nic vlastnit a budeš šťastný. To je otroctví.
Hitler se dostal k moci v době hospodářské krize. Poté převzal vládu, školy, média, lékařský průmysl a akademickou sféru. Pak všem slíbil utopii: tisíciletou říši.
V současné době má být smyšlená klimatická krize využita jako jako záminka ke konfiskaci soukromého majetku, což se již mnohde děje.  Hitlerovy plány podle pastora přesně odpovídaly těm Schwabovým. Jen změnil název Třetí říše na Čtvrtou průmyslovou revoluci nebo Čtvrtou říši.
Konečný cíl? Crone říká: Schwab chce ovládnout svět se Světovým ekonomickým fórem a jeho mladými globálními lídry. 
K tomu jen dodávám, že nejen s těmi, kteří mají příslušnost k jeho WEF nebo jezdí na srazy do Davosu, ale i s těmi, kteří jsou oddanými loutkami i přes jiné globalistické organizace.

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Nová kniha přirovnává plány Klause Schwaba k plánům na budování Čtvrté říše (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden