Nejen klimatický alarmismus, Greta se nyní pustila do podpory transgenderismu
RSS

Nejen klimatický alarmismus, Greta se nyní pustila do podpory transgenderismu

Greta, která byla odchována jako platná opora vládnoucí ideologie, sice pokračuje ve svém boji proti údajné hrozící klimatické apokalypse, nicméně cítí potřebu podpořit systém i v jiných ohledech.
Ve stále více zemích světa – ovšem především v těch nejpokrokovějších zemích západu – nyní umožňují jakémukoli muži se prohlásit za ženu a záhy je k němu jako k ženě také přistupováno – a to ve všech ohledech.
Muži tak zcela likvidují ženské sporty, neboť zejména (ale nejen) v USA jde již o stovky mužů, kteří se prohlásili za ženy a účastní se sportovních klání v ženských kategoriích. Stovky biologických mužů jsou také v ženských věznicích, muži mají právo užívat ženské toalety, šatny a jsou umisťováni na ženská oddělení nemocnic.
A to je třeba upozornit na fakt, že jde o muže, kteří se za ženy pouze prohlásili, aniž by podstoupili hormonální léčbu či operativní změnu pohlaví. Stále více lidí – zejména žen – proti této praxi na jedné straně protestuje, ale na druhou stranu jsou zde i ti, kdo tuto zvrácenost plně podporují.
K těm, kdo tyto praktiky podpořili, nyní patří také klimatická alarmistka Greta Thunbergová.
Greta Thunbergová nyní čelí kritice ve Skotsku. Stalo se tak poté, co vzdala hold skupině trans aktivistů, kteří zastavili promítání filmu s kritickým pohledem na takzvanou trans problematiku.
Adult Human Female je dokumentární film, který kriticky zkoumá novou levicovou myšlenku, že se můžete sami rozhodnout, jaké je vaše pohlaví – a to bez jakýchkoli zásahů do vašeho těla. Podle filmu to poškozuje práva žen, neboť jsou například zcela degradovány ženské sporty, v nichž se účastní stále více mužů.
Ve středu měl být dokument promítán na univerzitě v Edinburghu a LGBTQ aktivisté zorganizovali zastavení promítání, a to i prostřednictvím dopisů prorektorovi. To však nevedlo ke kýženému výsledku.
V souvislosti s plánovanou filmovou projekcí skupina aktivistů místo toho zablokovala vstup do místa, kde se měl dokument promítat. Když bylo promítání filmu přesunuto na jiné místo, zablokovali vchod i tam. Následovaly hádky a nakonec musela být akce zrušena.
„Člověk nemůže šířit nenávist a očekávat, že nebude zpochybňován,“ napsal jeden ze zúčastněných levicových aktivistů na Twitteru a označil film za „transfobní“.
Tento příspěvek obdržel odpověď od švédské klimatické aktivistky Grety Thunbergové , která odpověděla třemi emodži srdíčky.
Skupina Reality Matters, která za dokumentem stojí, na Gretin příspěvek reaguje. Pro The National uvádějí, že mají dvě otázky pro švédskou klimatickou aktivistku:
„Viděla jsi ten film? Protože kdybys ho viděla, věděla bys, že ani v jednom bodě nešíří nenávist.“
„Proč si myslíš, že vědecká fakta jsou důležitá v boji proti změně klimatu, ale je snadné je ignorovat, pokud jde o definování pohlaví?“
Joanna Cherryová, poslankyně britského parlamentu za Skotskou národní stranu, je také jednou z těch, kteří kritizovali Gretin tweet. Na Twitteru píše, že je ostudné, že Greta podporuje ty, kteří se zastrašovací taktikou snaží umlčet hlasy žen, které protestují proti novým trans zákonům.
K uvedenému jen dodávám, že pro Gretu (stejně jako pro ostatní klimatické šílence) nejsou důležitá vědecká data ani ohledně klimatu, neboť svoji propagandu nemají klimatičtí alarmisté ani v nejmenším podloženou vědou. Stejně jako v případě transgenderismu jde o pouhou oporu současného systému.
Greta a jí podobní podpoří cokoli, co systém protlačuje, byť by se jednalo o sebezvrácenější záležitost…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Nejen klimatický alarmismus, Greta se nyní pustila do podpory transgenderismu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden