Rakousko: Kvůli klimatickým teroristům došlo k nehodě, která jen šťastnou náhodou neskončila těžkým zraněním
RSS

Rakousko: Kvůli klimatickým teroristům došlo k nehodě, která jen šťastnou náhodou neskončila těžkým zraněním

Klimatičtí extremisté jsou ve většině zemí tolerováni, pokud tedy – podobně jako nedávno v Německu – nezaútočí na důležitou infrastrukturu. Ovšem blokády silnic a řádění v muzeích a galeriích či autosalonech nemají žádné reálné trestní důsledky.
Pokuty, kterými podobné akce vesměs končí, nejsou pro klimatické extremisty nijak demotivující, neboť jejich velmi bohatí mecenáši jim  posílají dostatek finančních prostředků na to, aby mohli nejen zaplatit pokuty, ale i další náklady s jejich aktivitami spojené.
Jednou z teroristických organizací financovaných ze zahraničí, která má za cíl „zachránit klima“, jsou Tire Hastinguishers. Ti nyní znovu udeřili v Rakousku a vypustili vzduch z pneumatiky na SUV. Řidič si toho všiml příliš pozdě, chtěl brzdit a dostal smyk. Narazil do chodce a přitlačil ho ke zdi.
Sabotáží zaparkovaných vozidel, která jsou nezpůsobilá k řízení v důsledku vypuštění jedné nebo více pneumatik, tak nesou ekoteroristé plnou zodpovědnost i za vážné dopravní nehody – včetně zranění nebo dokonce smrti. Samozřejmě lze namítnout, že řidič je povinen obejít své vozidlo, aby jej prozkoumal, zda není poškozeno. Ale kdo to opravdu dělá?
Spíše bylo od začátku jasné, že dříve či později se stane, že si řidič auta škody na svém vozidle nevšimne a k nějaké podobné nehodě pak lehce dojde. 
Přesně to se stalo ve Vídni-Döblingu. Řidiči Mercedesu teroristé vyfoukli pneumatiku. Dá se předpokládat, že se nejednalo o jedno z luxusních SUV s ukrajinskými SPZ, kterých po městské části Vídně parkují stovky,  ale o auto domorodého občana, který, jak známo, je mnohem pravděpodobněji obtěžován.
Že něco není v pořádku, si řidič všiml až na ulici a dupl na brzdy.  Podle bulvárního deníku záhy auto dostalo smyk. Mohly za to i kruté mrazy, včera bylo místy necelých minus deset stupňů.  Vozidlo vyjelo na chodník, srazilo chodce a přitlačilo ho ke zdi.  Z parkoviště k místu nehody urazilo pouhých 400 metrů.
Šokovaný chodec uvedl, že nebyl zraněn a odmítl lékařské vyšetření. Mohlo to samozřejmě dopadnout úplně jinak, od zmrzačení až po smrt, všechno je možné, když vozidlo vážící několik tun někoho přimáčkne ke zdi. Lidově se říká, že do toho muselo být zapojeno mnoho andělů strážných.
Noviny citují vídeňskou policii, která prohlásila, že proti aktivistům nezakročí, protože pouze vypustili vzduch, a tudíž nedochází k žádným škodám na majetku. Tamní úředníci zřejmě nejsou obeznámeni s platnými trestními zákony. Například s § 89 StGB, ohrožení fyzické bezpečnosti:
§ 89. StGB – ohrožení fyzické bezpečnosti 
Kdo úmyslně,  z hrubé nedbalosti (§ 6 odst. 3) nebo z opomenutí způsobí ohrožení života, zdraví nebo fyzické bezpečnosti jiné osoby za okolností uvedených v § 81 odst. 1, bude potrestán pokutou až do výše 180 denních sazeb.
Mohl by platit i nátlakový paragraf § 105 StGB, který je rovněž využíván proti takzvaným klimatickým nálepkám. Lidé v Rakousku však pravděpodobně budou muset dojít k vážné újmě, než budou úřady  souhlasit s ochranou občanů před nebezpečnými klimatickými hysteriky, kteří vytvořili různé zločinecké organizace.
Ministerstvo spravedlnosti zelených preferuje stíhání lidí s „nesprávnými“ a odlišnými názory.  V každém případě je na místě dotaz, zda to policie a státní zastupitelství myslí s tím, že ekoteroristy nehodlají nijak potrestat, opravdu vážně.
K uvedenému případu jen dodávám, že tato skupina ekoteroristů, propichujících či vypouštějících pneumatiky, se objevila také u nás. Není mi sice známo, jak klimatičtí extremisté dopadli, ale pokud podobně jako v Rakousku, pak lze počítat s tím, že budou i nadále se svojí podvratnou činností, která nemá s ochranou životního prostředí nic společného, pokračovat.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Rakousko: Kvůli klimatickým teroristům došlo k nehodě, která jen šťastnou náhodou neskončila těžkým zraněním se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden