35letý šéf kanadského zavádění „vakcín“ náhle zemřel
RSS

35letý šéf kanadského zavádění „vakcín“ náhle zemřel

Ve věku 35 let nečekaně zemřel ředitel odboru pro parlamentní záležitosti kanadského ministerstva zdravotnictví, který dohlížel na reakci země na vakcínu Covid-19 a na její zavádění. (Foto: Arbor Memorial)







Adam Exton, dlouholetý organizátor Liberální strany, zemřel podle své rodiny náhle v pátek 9. prosince.




Pfizer přiznal, že mRNA injekce jsou vhodné pro úpravu genů
„S velkým zármutkem oznamuje rodina Adama Extona, že zemřel 9. prosince 2022 ve věku 35 let v Ottawě v provincii Ontario. Velmi milovaný syn Wendy Extonové, bratr Bradleyho Extona (Ellen Wesselová) a syn Allana Extona. Bude také velmi chybět své milující přítelkyni Reeshe, stejně jako mnoha bratrancům a sestřenicím, tetám, strýcům a babičce Bette Readmanové,“ stojí v nekrologu.



„V mládí se Adam aktivně zapojil do politiky a měl vášeň pro veřejnou službu a dobrovolnictví v komunitě. V roce 2012 Adam získal ocenění Ontario Young Liberal Volunteer of the Year Award. Na Torontské univerzitě získal titul v oboru politických věd. Adam strávil mnoho let prací na různých úrovních státní správy a nakonec zastával pozici ředitele pro parlamentní záležitosti ve společnosti Health Canada.“




Z „ničeho nic“ až 300 tisíc lidí ve Velké Británii trpí srdeční chorobou
Jako obvykle se nikdo v korporátních médiích ani neptá na očkovací status oběti. „Zpravodajské“ zprávy se řídí stejným základním vzorcem – oznámí, že k úmrtí došlo, poznamenají, že příčina není známa, a pak rovnou přejdou k citacím přátel a rodiny, přičemž ignorují zvláštnost, že tolik lidí umírá nečekaně.



Zdroj: thelibertydaily.com
Článek 35letý šéf kanadského zavádění „vakcín“ náhle zemřel se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden