Snad nejšílenější vánoční poselství přichází v letošním roce z Kanady (video)
RSS

Snad nejšílenější vánoční poselství přichází v letošním roce z Kanady (video)

Různé vlády i úřady v těchto dnech vydávají vánoční poselství, která mají oslovit občany dané země. Ovšem to, co vzešlo od osoby, která má v Kanadě asi stejné postavení jako Kubek u nás, zřejmě svojí bizarností vše ostatní výrazně předčí.
Theresa Tam, přední kanadská odbornice na infekce, zveřejnila na sociálních sítích děsivé vánoční poselství, které bylo za den zhlédnuto více než milionkrát. 
Na videu Tam údajně volá na severní pól Santově manželce. Říká, že obě jsou zcela aktuální s jejich očkováním, včetně všech potřebných přeočkování a očkování proti chřipce. „Cítíme se zdravější než kdy předtím.“


To ráda slyším, odpovídá Tam. Paní Clausová nabádá lidi, aby drželi krok s očkováním, nosili roušku v rušných vnitřních prostorách a myli si ruce při poslechu Jingle Bells.
Skvělá rada, říká odbornice na infekce a dodává: pokud jste nemocní, zůstaňte doma a nezapomínejte větrat. Pak všem přejí krásné Vánoce.
Tam byla záhy přetížena kritikou na sociálních sítích. Mnoho lidí píše, že se na video ani nemohli dívat. Někdo jiný uvedl: To je další kapitola pro historické knihy. A další: Agitace poháněná společnostmi Pfizer a Moderna.
Jiný příspěvek odkazuje hlavní kanadskou propagátorku vakcinace rovnou do vězení. Další uvádí: Drž hubu a nechej naše děti na pokoji. Jiný pisatel pak píše, že se stydí za to, že někdo podobný reprezentuje kanadské zdravotnictví.
Během covidu Tam radila lidem, aby při sexu nosili roušku. „Přijetí těchto opatření umožňuje Kanaďanům užívat si intimity a zároveň pomáhá udržet koronavirus na uzdě,“ napsala.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Snad nejšílenější vánoční poselství přichází v letošním roce z Kanady (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden