Německá ministryně zahraničí nazývá Nigérii německou kolonií
RSS

Německá ministryně zahraničí nazývá Nigérii německou kolonií

V posledních letech se zdá, že čím hloupější a nevzdělanější politik je, tím má větší šance obstát. Důležitá je především správná ideologická zaťatost a mediální obliba. Ostatně, netřeba vzdělaných politiků, vždyť jejich ústy hovoří marketéři nebo loutkovodiči z různých WEF, Aspenů, OSF a jiných podvratných organizací.
Lid má jednoduše podobné nemyslící loutky rád. To platí i pro Německo, kde nyní vládne obzvlášť „kvalitní“ sebranka – tzv. „semafor.“ Zelená ministryně Baerbocková, která patří k platným kádrům Schwabova WEF,  je pak odrazem svých vlastních voličů, což prokazují i její „vědomosti.“
Tvrdí, že zná země, které jsou „stovky tisíc kilometrů“ daleko a mluví o tankových bitvách v 19. století. Německá ministryně zahraničí Annalena Baerbocková nyní informuje o temné koloniální historii mezi Nigérií a Německem. Nigérie však nikdy nebyla kolonií Německa.
Skutečnost , že historie a zeměpis nemusí nutně patřit k silným stránkám německé ministryně zahraničí Annaleny Baerbockové (Zelení), je známa přinejmenším od jejích posledních zpráv o tankových bitvách v 19. století nebo o zemích, které jsou „stovky tisíc kilometrů“ daleko. Obvod Země je něco málo přes 40 000 km, takže takové země zůstávají záhadou.
Nyní Baerbocková v novém prohlášení na Twitteru opět přiživila podezření ohledně jejího vzdělání:
„Dnes jsme učinili krok, který měl být učiněn už dávno: přivezli jsme dvacet beninských bronzů zpět do jejich rodné Nigérie. To nezahojí všechny rány minulosti. Ale ukazujeme, že to myslíme vážně s vyrovnáním s naší temnou koloniální historií,“ napsala ministryně zahraničí poté, co artefakty předala nigerijským ministrům zahraničí a kultury.
Problém je, že Nigérie nebyla kolonizována Německem, ale Velkou Británií. Německou kolonií byla například Namibie,  ale rozhodně ne Nigérie.
Beninské bronzy jsou skupinou několika tisíc kovových plaket a soch, které zdobily královský palác Beninského království od 16. století. V době kolonizace Afriky byly v roce 1897 prodány jako uloupené umění Spojeným královstvím – mimo jiné i do Německa.
O Baerbockové je známo velmi málo . Jméno je v Německu velmi neobvyklé a neexistují žádné jiné rodiny s tímto jménem. Zdá se, že její „životopis“ a „rodina“ byly vymyšlené. Autor bestsellerů Gerhard Wisnewski ve své knize, která právě vyšla, odhalil mezery v životopisu ministryně zahraničí.
Německá ministryně zahraničí možná většinu času netuší, o čem mluví, ale přesto je odhodlána vytvořit „dobrou optiku.“  Baerbocková zaměstnává na náklady daňových poplatníků osobního stylistu, který dostává měsíční paušál ve výši 7 500 eur. V souladu s tím make-up umělkyně Claude Frommenová pracuje pro političku čtyři roky.
„Paní Frommenová se stará o líčení a účes ministryně zahraničí Baerbockové pro fotografování a televizní schůzky,“ potvrdil mluvčí ministerstva zahraničí. Stylistka ji také doprovází na jejích cestách do zahraničí. „Nechám tě zářit“ je její profesní motto.
Frommenová je renomovaná vizážistka z Berlína, mezi jejíž klienty patří manažeři z politiky, médií a byznysu. Na svých webových stránkách Frommenová uvádí mezi svými klienty filmové produkce a fotoateliéry, stejně jako Stranu zelených. „Roky cestování po celém světě formovaly mé myšlenky a pocity.“


Dříve na sebe upozornil podobnými marnivostmi financovanými daňovými poplatníky také stranický kolega Baerbockové Robert Habeck. Spolkové ministerstvo hospodářství a technologie zaměstnávalo osobního fotografa za téměř 100 000 eur ročně…






Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Německá ministryně zahraničí nazývá Nigérii německou kolonií se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden