Fotbalista Liverpoolu poslal vánoční pozdrav – muslimové zuří
RSS

Fotbalista Liverpoolu poslal vánoční pozdrav – muslimové zuří

Přeje-li muslim k Vánocům, je to velký hřích, jak potvrzují i proslovy imámů v období před každými Vánocemi. Muslim, který popřeje k Vánocům podřadnému káfirovi, se dopustil velmi těžkého přečinu proti právu šaría.
Někteří muslimové žijící v zemích káfirů se na druhou stranu vlivem prostředí částečně přizpůsobí a akceptují i různé tradice jako Vánoce. Jenže takový muslim je pak v očích většiny považován za odpadlíka, asi jako nyní i fotbalista Liverpoolu…
Fotbalová hvězda Mohamed Salah, který hraje za Liverpool FC, zveřejnil fotografii rodiny u vánočního stromku a popisek „Veselé Vánoce“. Nyní muslimové zuří kvůli vánočnímu pozdravu Egypťana.
30letý Mohamed Salah, kapitán egyptského národního týmu a dlouholetý útočník anglického týmu Liverpool FC, zveřejnil fotografii na Štědrý den a komentáře na Instagramu a Twitteru jsou záhy plné nenávisti.
Pod přáním se tak během krátké doby objevily tisíce nenávistných komentářů, většinou v arabštině. Jedna osoba píše, že fotbalista je „syn psa“. Několik dalších komentářů také kritizuje Salahovu partnerku za to, že není zahalená.
Mezi mnoha se objevilo například:  „Mo Salahu, miloval jsem vás jako fanoušek Bayernu. Vnímal jsem vás jako svůj vzor. I když jste nikdy nehrál za Bayern, inspiroval jste mě. Po tomto tweetu vás však již nemohu považovat za svůj vzor. Zlomil jsi mi srdce. Pokud tento tweet nesmažete, přestanu vás sledovat.“
Na poslední zmíněný příspěvek naštvaného muslima několik lidí odpovědělo, že se bez tohoto fanouška fotbalista jistě obejde. Našlo se tak nakonec i dost těch, kdo zareagovali i na nenávistné příspěvky naštvaných muslimů…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Fotbalista Liverpoolu poslal vánoční pozdrav – muslimové zuří se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden