VIDEO: Unikátní záběry tiskové agentury Doněcké lidové republiky zachytily kapitulaci neonacistů v Azovstalu, kterou židovský prezident Zelenský vysvětlil parafrázemi z článku nacistického listu Völkischer Beobachter otištěném po porážce Paulusovy 6. armá
RSS

VIDEO: Unikátní záběry tiskové agentury Doněcké lidové republiky zachytily kapitulaci neonacistů v Azovstalu, kterou židovský prezident Zelenský vysvětlil parafrázemi z článku nacistického listu Völkischer Beobachter otištěném po porážce Paulusovy 6. armá

VIDEO: Unikátní záběry tiskové agentury Doněcké lidové republiky zachytily kapitulaci neonacistů v Azovstalu, kterou židovský prezident Zelenský vysvětlil parafrázemi z článku nacistického listu Völkischer Beobachter otištěném po porážce Paulusovy 6. armády u Stalingradu! To nevymyslíš! A všechny Evropany čeká šok, protože šéfka Evropské komise oznámila, že EU bude platit Ukrajině státní rozpočet! Za květen to bude 9 miliard EUR! Úvěr si vezme Evropská unie na kapitálovém trhu v Londýně, ale splácet to má Kyjev! Brusel má prý “jen” ručit!
Každý den se Evropská unie řítí do větších a větších sebevražedných kroků, až má člověk pocit, jestli je vůbec možné, zda tolik diletantů na nejvyšších postech vedení a politického řízení v Evropě je náhoda anebo je to záměr s cílem likvidace národních států a jejich bezedného zadlužení a následného neviditelného zprivatizování do rukou nadnárodních korporací a bank, jejichž majiteli je rodina Rothschildů z Londýna kontrolující, s výjimkou 4 zemí na světě, všechny centrální banky všech zemí světa. Proces rozvratu národních států v Evropě po roce 1989 probíhá podle osvědčeného receptu.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v12l441","div":"rumble_v12l441"});
Nejprve se země oškubají od majetků, aby už neměly z čeho brát. Ve druhé fázi následuje hubnutí, země se zadluží u sionistických bank, a to tak, aby se z těch dluhů ty země už nikdy nevyhrabaly. A v poslední fázi přichází vykostění. Vykostění se od oškubání liší v tom, že peří národů si představte jako úspory a aktiva. Zatímco kosti jsou už elementární pasiva, infrastruktura, rodinné domy, silnice, pozemky, školy, celé obce, města, služby obyvatelstvu, základní funkce státu, důchody a hlavně lidské životy a jejich zdraví. Ukrajina již prošla oškubáním i chudnutím, takže teď už je připravená na vykostění.
Nechce se tomu věřit, ale mezi hubnutím a vykostěním není nijak krátká cesta, u některých zdrojově a surovinově bohatých zemí, jako je Rusko nebo právě Ukrajina, se ta cesta k vykostění hledá opravdu těžko. Takže se tomu musí jít naproti a sionističtí na to používají proces krizového řízení. Když se vytvoří krize, třeba covid, nebo třeba válka, lze začít vykosťovat národy tak rychle, že si toho nejen nevšimnou, ale samotné vlády těch zemí tomu jdou nadšeně naproti. Poslední dva roky to byl Covid-19, ale teď tu máme pro změnu právě válku (operaci) na Ukrajině.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v12l40f","div":"rumble_v12l40f"});
Tady by se hodila parafráze slov Madeleine Albright, že Ukrajina je příliš surovinově bohatá země na to, aby je měla jen sama pro sebe. Tento výrok od ní původně zazněl o Rusku, ale platí v parafrázi i na Ukrajinu. A válka je přesně tím vykosťovacím mechanismem. Ukrajina už je oškubána, takže z aktiv dluhy platit nemůže. Ukrajina je již rovněž zchudlá a zadlužená. A to, co připravila dnes Ursula von der Leyen v Bruselu, to by si zasloužilo okamžité vyhlášení protestů a generálních stávek po celé Evropě, protože tohle je naprostý šok.
Brusel zešílel a bude Ukrajině platit státní rozpočet, začne to 9 miliardami EUR za měsíc květen!
Šéfka Evropské komise totiž oznámila [ 1 ], že Brusel tento měsíc pošle Ukrajině cca. 9 miliard EUR na pokrytí provozního nákladu státního rozpočtu Ukrajiny!  Oslíčku (tupý občane EU), otřes se! Jedná se přitom o platbu, která udrží v chodu ukrajinský státní rozpočet po dobu příštích 30 dnů. Zatím se o tom nemluví, ale podle všeho to nebude jednorázová tranše, protože Ukrajina bude ty samé peníze potřebovat i v dalších měsících, prostě měsíc co měsíc. A pokud by vás zajímalo, odkud tento šílený nápad přišel, tak se podržte. Brusel tyto peníze poskytne Ukrajině na základě podnětu USA! Informaci před chvílí přinesla ruská televize. Tohle není aprílový vtip, tohle je zločinné spiknutí Bruselu proti lidu a národům v Evropě, proti kterému se musí postavit.
Ursula von der Leyen a Janet Yellen v Bruselu, 17. 5. 2022 Ministryně financí USA Janet Yellenová v úterý totiž vyzvala [ 2 ] všechny spojence USA k vyplácení mezd a mandatorních výdajů státu na Ukrajině a k obnově infrastruktury ve válkou zmítané zemi. Yellenová prohlásila, že miliardy dolarů, které již USA a Evropa vyčlenily na udržení Ukrajiny nad vodou, prostě a zkrátka nestačí, a že Kyjev bude nakonec potřebovat “ masivní podporu ” na úrovni Marshallova plánu po druhé světové válce. V době, kdy se američtí zákonodárci chystají schválit balíček vojenské a hospodářské pomoci Ukrajině a americkým vládním agenturám, které se na ní podílejí, a to ve výši 40 miliard dolarů, vystoupila Yellenová v úterý na Bruselském ekonomickém fóru, aby přesvědčila evropské představitele, aby otevřeli své peněženky pro Kyjev. Doslova řekla: “ Upřímně žádám všechny naše partnery, aby se k nám připojili a zvýšili svou finanční podporu Ukrajině ,” zdůraznila v projevu.
Američané řeknou “skoč” a Evropská unie skočí. Když Kyjev přestane splácet, bude splácet EU a všichni občané zemí EU
Tato výzva americké ministryně tedy v Bruselu zazněla včera v úterý a už dnes ve středu šéfka Evropské komise oznamuje, že EU pošle pro tento měsíc Ukrajině 9 miliard EUR. Bude se jednat tedy o balík na mandatorní výdaje, což jsou nejen platy státních zaměstnanců, lékařů, úředníků, učitelů, policistů a vojáků na frontě, ale jsou v tom především a hlavně starobní důchody. Evropská unie si peníze půjčí na kapitálových trzích (rozuměj na kapitálové burze v Londýně) a úvěr má splácet Kyjev.
Brusel bude za úvěr “pouze” ručit. Doufám, že už tušíte kam to vede a povede. Určitě si živě představíte, jak asi bude Ukrajina splácet dluhy po válce, jestli vůbec nějaká Ukrajina v dnešní podobě ještě bude, protože den ode dne je to méně pravděpodobné. Proces vykostění Ukrajiny po poskytnutí tak obrovských půjček půjde opravdu na kost, až na dřeň a polský plán na konfederaci Polska a Ukrajiny je opravdu jen začátek tohoto vykosťovacího procesu. Prostě z Ukrajiny nezbyde vůbec nic.
Janet Yellen, ministryně financí USA v Bruselu, 17. 5. 2022 Když tedy nebude splácet Ukrajina, bude splácet Evropská unie jako ručitel, rozuměj každý občan v EU bude splácet za Ukrajinu tyto obrovské půjčky. Řekněte mi, kdo dal právo nikým nevolené Evropské komisi k zadlužování občanů zemí EU? To je zločin proti lidu, naprostý skandál a měli by za to padat politické hlavy. Nikdo jim nedal právo zadlužovat nás a ručit za dluhy ukrajinské junty! A proč můžeme s jistotou mluvit o neonacistech na Ukrajině? Protože jejich vlastní prezident kopíruje projevy a parafrázuje výroky s nacistického plátku Völkischer Beobachter (Lidový pozorovatel).
Ukrajinský prezident informoval o kapitulaci Azováků parafrázovanými výroky z článku otisknutého v roce 1943 a myslel si, že si toho nikdo nevšimne
Zelenský totiž podle ruských historiků kapitulaci neonacistů Azovu v závodě Azovstal v Mariupolu okopíroval, když ji označil za “evakuaci hrdinů” prováděnou za asistence ukrajinských vojáků a ukrajinské rozvědky, protože je třeba zachránit životy ukrajinských hrdinů a potřebuje je živé, aby se mohli vrátit na Ukrajinu. To je taková lež, až si člověk říká, jak ho to napadlo. Jenže, ono ho to nenapadlo. Zjištění historiků je totiž šokující. On prostě jen zkopíroval a parafrázoval článek otištěný 4. února 1943, tedy den po kapitulaci německé 6. armády Wehrmachtu pod velením polního maršála Friedricha Pauluse u Stalingradu. Beobachter v článku uvedl:
“ Abwehr, SS, Wehrmacht, Geheime Feldpolizei a SD (německá rozvědka) zahájily operaci na záchranu obránců zablokovaných na předměstí Stalingradu.
Vůdce již předtím vydal projev, v němž označil akce šesté armády za “strategický tah” a zdůraznil, že Německo potřebuje živé syny árijské rasy.
Vedení NSDAP ve společném prohlášení zdůraznilo, že bolševická propaganda provádí “informační operaci před vnitřním publikem”, aby ospravedlnila evakuaci polního maršála Pauluse a jeho vojáků a důstojníků.
Příslušníci 6. armády jsou nyní humanitárními koridory převáženi do nemocnic v Magadanské oblasti, aby se mohli vrátit na území Říše. “

Zelenský své výroky o “evakuaci” hrdinů z Azovstalu okopíroval z tohoto článku z roku 1943
A je to venku! Zelenský prostě jako největší dobytek a nácek si přečetl článek v Beobachteru a jenom ho lehce poupravil. Na evakuaci (rozuměj zajetí) z Mariupolu (tehdy ze Stalingradu) dohlíží ukrajinská armáda a ukrajinská tajná služba SBU (tehdy podle Beobachteru dohlížel Wehrmacht a tajná služba Sicherheistdienst SD) a hrdinové byli evakuováni do Novoazovsku (tehdy do Magadanu).
Kdyby tento článek v Beobachteru nevyšel a nebyl publikován, tak by si někdo myslel, že to Zelenský myslí vážně a trpí deziluzí, jenže on prostě okopíroval zdůvodnění kapitulace pro západní tisk přesně podle mustru, jaký použila nacistická propaganda v článku Beobachteru ze 4. února 1943. Panečku, je tohle normální? Ano, v dnešní době v Evropě v rámci zuřící renacifikace a poválečného revizionismu jsou takové výroky evropských politiků úplně již normální. Oni vlezou do archivu, okopírují článek z Beobachteru, upraví dobu, čas a názvy a hotovo, jede se propaganda jako v roce 1943 po Stalingradu. Zeitgeist fenomém opakování procesů minulosti jako vyšitý!
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden