Smrtící loupež v Berlíně: Multikulturní trio u soudu
RSS

Smrtící loupež v Berlíně: Multikulturní trio u soudu

Další Němec, který multikulturní obohacování nepřežil. Muž z Berlína možná patřil právě k té většině, která si nejen v německé metropoli, ale i ve zbytku země, dovoz podobného obohacení sama volí….
Velkolepý zločin, který skončil fatálně pro majitele berlínského řadového domu, byl několikrát hlášen médii v hlavním městě. Pokud jde o pachatele, obvykle se mluvilo jen mlhavě o „třech mužích“, nebylo tedy snadné zjistit, o jaké muže se jedná…
V březnu loňského roku tři zločinci napadli 57letého Němce v jeho domě v berlínském Wannsee a krutě ho ubili. Zloději byli dopadeni o několik měsíců později a od prosince 2021 jsou obžalovanými před berlínským okresním soudem. Verdikty byly vyneseny na začátku týdne.
V noci 23. března loňského roku se tři obžalovaní vloupali do řadového domu dveřmi na terasu. Krátce předtím hlavní obviněný údajně slyšel prostřednictvím své 32leté přítelkyně, že tam je trezor se zlatými cihlami, vysvětlil soud ve svém verdiktu. Zločinec se pak rozhodl spáchat cílenou loupež. Získal dva ze svých známých jako komplice.
Soud popsal průběh smrtelného vloupání. Když byly dveře terasy rozbity kamenem, vážně nemocný a vyhublý majitel domu, který žil sám ve svém domě, vešel na schodiště; 32letý hlavní pachatel okamžitě zaútočil na oběť s neuvěřitelnou brutalitou.
Útočník se marně snažil zjistit, kde se trezor nachází. Nakonec roztříštil majiteli domu lebku.
Hlavní obžalovaný byl odsouzen za vraždu. Kvůli jeho drogové závislosti byl jeho doživotní trest snížen na jedenáct let. Soud nařídil, aby byl vrah umístěn do vazební věznice, alespoň dočasně.
Další dva obžalovaní – 28 a 29 let – byli odsouzeni k šesti letům vězení za zvlášť vážnou loupež a nebezpečné ublížení na zdraví. Státní zastupitelství již dříve požadovalo pro pachatele tresty odnětí svobody od osmi do 14 let. Rozsudek, který byl nyní vynesen, ještě není konečný.
32letý vrah – tedy hlavní pachatel – je Turek. 28letý zločinec pochází z Bosny, 29letý zloděj je Makedonec.
Zda vražedná muslimská zločinecká trojice patří i k příjemcům sociálních dávek, není známo.
Paradoxem této bestiální vraždy je fakt, že pachatelé během svého vloupání našli pouze 150 eur v hotovosti a trochu šperků. Trezor, který stál v suterénu – a který byl prázdný – zločinci nenašli…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden