CIA organizuje sabotážní činy v Rusku
RSS

CIA organizuje sabotážní činy v Rusku

Další eskalace napětí může ohrozit celou Evropu, což je zřejmě válečným štváčům jedno. Nebo je to naopak účel?   Evropské vlády zatáhly své vlastní země do války nejen dodáváním útočných zbraní, ale také výcvikem dalších vojáků.
V poslední době se pak dozvídáme o sabotážích, k nimž dochází na ruském území. Přímo Rusko pak z útoků neviní Ukrajinu, ale rovnou CIA, samozřejmě s podporou oddaných mopslíků z evropských zemí.
Zdá se, že americká zahraniční zpravodajská agentura CIA využívá služeb evropských zemí NATO k provádění sabotážních útoků v Rusku. Je to nebezpečná hra Bidenovy administrativy, kterou mediální mainstream pilně ignoruje.
Investigativní americký novinář Jack Murphy obdržel od americké zpravodajské komunity informace, že CIA používá data a informace od evropského spojence v NATO k zahájení sabotáží v Rusku. Píše :
„ Kampaň, která byla plánována léta, je zodpovědná za mnoho nevysvětlitelných výbuchů a dalších nehod, které způsobily… sužovaly ruský vojensko-průmyslový komplex od rozsáhlé ruské invaze na Ukrajinu v únoru.“
Neexistují žádné podrobnosti o vybraných cílech,  ale je velmi pravděpodobné, že výbuchy na krymském mostě, ve skladech paliva a také v elektrárnách lze vysledovat k takovým sabotážím. 
A pokud uvážíte, že v Rusku je velmi aktivní zejména britská zahraniční zpravodajská služba MI6 (např. v souvislosti s celými „Novičokovými“ příběhy a „opozičním politikem“ Alexejem Navalným ), lze jistě předpokládat, že do toho byl zapleten Londýn.
Například v tomto ohledu by na ruské půdě aktuálně neměl působit žádný americký personál, aby si Bidenova administrativa mohla nad věcí oficiálně umýt ruce. Všechny operace však řídí polovojenští důstojníci CIA ve Středisku speciálních činností.
Murphy však s odkazem na informátory uvedl, že spojenec NATO má „silné slovo při vedení operací“, protože jsou to jeho zaměstnanci, kdo podstupuje riziko. Navíc spojenci nejsou „zástupnými agenty“, spíše jde o úzké partnerství.
Zatímco CIA (jako obvykle) odmítá jakoukoli takovou operaci potvrdit, není odpovědná ani veřejnosti. Podle expertů je tato operace také součástí „psychologické války“ proti Rusku, při které se využívají i „spící buňky“, které tam jsou už léta. Používají také sklady zbraní a výbušnin, z nichž některé byly zřízeny před deseti lety.
Společné sabotážní akce Američanů s jejich evropskými spojenci však Moskva pravděpodobně klasifikuje jako další přímou vojenskou akci Západu pod vedením USA.
To také zvyšuje riziko odpovídajících protiopatření ze strany ruské zahraniční zpravodajské služby FSB v zemích NATO. Tam by mohla být zaměřena zejména energetická infrastruktura, aby se vyhrotila tamní už tak napjatá situace.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek CIA organizuje sabotážní činy v Rusku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden