Rekordní zima v USA a Asii: Klimatické šílenství vyvráceno
RSS

Rekordní zima v USA a Asii: Klimatické šílenství vyvráceno

Je až neuvěřitelné, že se stále najdou jedinci, kteří se chytají na dlouhé roky šířené lži o globálním oteplování. Přitom tyto lži nejsou založeny na vědě, neboť kolem otázky klimatu byla jakákoli vědecká diskuze již dlouhá desetiletí zapovězena.
Aby ovšem mohli své lži šířit klimatičtí propagandisté i v době, kdy na některých místech planety zaznamenávají mrazivé rekordy, postupně se přestává hovořit o „globálním oteplování,“ ale mluví se o „klimatické změně.“ Ještě však bude zapotřebí vymyslet lži o údajně škodlivém „uhlíku a dusíku,“ neboť tyto lži jsou založeny na údajném oteplování.
Z Japonska a Spojených států bylo v posledních dnech hlášeno téměř 100 úmrtí na podchlazení. Tamní mrazivé zimy také vyvracejí bláboly klimatických idiotů.
Podle klimatických šílenců z poslední generace se lidstvo chystá nabrat dramatický obrat. Globální klima brzy překročí různé „body zlomu“, což údajně spustí další nevratný oteplovací spurt a ze Země se z velké části stane neobyvatelné horké peklo.
Klimatičtí apokalyptici jako „Extinction Rebellion“ nebo „Last Generation“ toho využívají k ospravedlnění svých někdy směšných požadavků na okamžité zastavení všech emisí CO2, což by se rovnalo komplexní deindustrializaci a následně by to stálo mnoho životů.
Pohled na počasí kolem Vánoc 2022 ale nabízí úplně jiný obrázek. Během svátků se miliony občanů v USA třásly v rekordních arktických mrazech až minus 50 stupňů. Jen v okrese Erie v americkém státě New York umrzlo nejméně 27 lidí, město Buffalo zmizelo pod sněhovými závějemi vysokými až tři metry a místní policie hovořila o nejhorší sněhové bouři všech dob, která region zasáhla.
Ale nejen v oblasti kolem Velkých jezer zasáhla rekordní zima. Teploty klesly pod bod mrazu ve 48 státech. Na jihu amerického státu Texas, který už sousedí s Mexikem, omrzly tisíce netopýrů, spadly na zem a museli je zachraňovat ochránci zvířat. Celkově si chladné počasí ve Spojených státech vyžádalo více než 70 obětí.
Obchod ve Wisconsinu u Michiganského jezera doslova zůstal zamrzlý v ledu:

A Wisconsin shop along Lake Michigan was frozen solid after a massive winter storm walloped much of the United States. pic.twitter.com/J3wrUkTQbs
— The Associated Press (@AP) December 28, 2022

 
Podobné šokující zprávy se k nám dostávají z Japonska, kde se již deset dní usazuje mohutná studená fronta, která vedla k masivním sněhovým srážkám. Zde si vlna chladu zatím vyžádala nejméně 17 obětí. V některých oblastech Japonska napadlo třikrát víc sněhu než obvykle.
Všechny tyto příklady ukazují, že v současnosti nic nenasvědčuje dramatickému skoku teplot – pokud možno o několik stupňů. Spíše se zdá, že globální klima pokračuje v následování dávných cyklů, jako je střídání povětrnostních jevů El Niño a La Niña, které způsobily, že současná zima je v některých oblastech světa opět obzvláště chladná. 
Řeči o klimatickém chaosu a blížících se „bodech zvratu“, které jsou již dávno vědecky vyvrácené, by veřejnost měla konečně klasifikovat tak, jak to skutečně je, totiž jako politicky motivovaný pokus o vydírání extremistickou menšinou, které se musí celý zbytek společnosti podřídit.
To platí i o nesmyslných klimatických zákonech prosazovaných zkorumpovanou EU a potažmo i lokajskými vládami. Tyto zákony mají jediný cíl: vyvlastnění majetků občanů ve prospěch korporací….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Rekordní zima v USA a Asii: Klimatické šílenství vyvráceno se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden