Také Berlín a Vídeň prožily bujný multikulturní Silvestr (videa)
RSS

Také Berlín a Vídeň prožily bujný multikulturní Silvestr (videa)

Nejen ve Francii, ale také v dalších obohacovaných zemích se v některých městech projevil zvýšený počet obohacujících kultur nejen zakládáním požárů, ale například i hromadným znásilněním.
Například ve Vídni o silvestrovském večeru odchytila banda obohacovačů 17letou dívku. Zatáhli ji do městského parku a tam ji hromadně znásilnili. Přátelé, s nimiž v centru rakouské metropole slavila Silvestr, ji záhy objevili a zavolali policii.
V Berlíně docházelo v multikulturních čtvrtích k mnoha napadením sanitek i policistů či hasičů. Bylo zaznamenáno i několik požárů popelnic či aut, ale škody byly i na budovách.

Neukölln: Bunte Krawalle zu Silvester
Fachkräfte machten #Neukölln zu Silvester zu einer NoGo Area. Die Polizei traute sich teils nicht mal aus ihren Autos auszusteigen. pic.twitter.com/w4hHR11ERc
— MSLive (@MSLive_aut) January 1, 2023

Někteří „mládežníci“ stavěli barikády,  napadali kolemjdoucí železnými tyčemi a házeli petardy na policisty, kteří se přiblížili.  Někteří policisté se ani neodvážili vystoupit ze svých zásahových vozidel.
Videa také ukazují,  jak hoří auta nebo několik obohacovačů drží ve vzduchu zbraně a vesele střílejí kolem sebe:

Wann gestehen wir uns endlich ein, dass wir ein riesiges Problem mit jungen männlichen Migranten aus archaischen Gesellschaften haben, die sich nicht integrieren wollen. Das Problem totzuschweigen heißt es weiter zu fördern. https://t.co/Z6NODxl9Cm pic.twitter.com/7BqWOkxXKx
— Georg Pazderski (@Georg_Pazderski) January 1, 2023

 

Die haben Sylvester mit Krieg verwechselt glaube ich was ist das? pic.twitter.com/4guhFwBjvP
— Marius (@drecksuser) December 30, 2022

Berlínští hasiči o tom informovali na Twitteru:

„Naše záchranná služba hlásí pyrotechnický požár z několika míst. Hasičský vůz z městské hasičské stanice byl na místě na Hermannstrasse v  #Kreuzbergu  tak vážně poškozen , že musel být vyřazen z provozu.



V případě nových informací od našich sousedů z Německa nebo Rakouska bude článek aktualizován.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Také Berlín a Vídeň prožily bujný multikulturní Silvestr (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden