Eritrejci unesli a hromadně znásilnili Švédku, nebudou deportováni
RSS

Eritrejci unesli a hromadně znásilnili Švédku, nebudou deportováni

Tento týden stanuli před soudem čtyři Eritrejci, kteří na ulici přepadli a unesli a posléze i znásilnili Švédku, v jejímž případě zneužili faktu, že že byla v podnapilém stavu –  a tedy nebyla schopna se značné přesile bránit.
Rozsudek opět potvrdil, že Švédsko nemá zájem se zbavit násilníků, neboť ani jeden z pachatelů nebude deportován.
V noci na 26. června letošního roku byla ve Flemingsbergu jižně od Stockholmu napadena čtyřmi neznámými muži 40letá podnapilá žena. Jeden z mužů srazil ženu na zem a společně ji odtáhli do zalesněné oblasti a všichni ji pak střídavě znásilňovali. Dva z pachatelů pak ženu odvedli na nádraží Flemingsberg a odvedli ji do výtahu, kde ji znovu znásilnili. Nyní přišel rozsudek.
Všichni čtyři byli obviněni ze znásilnění s přitěžujícími okolnostmi.
Dva mladší pachatelé, Huluf Kindeya Gebremariam (27) a Seare Measho Redae (29), přišli do Švédska během pandemie covidu v roce 2020 a oba dostali povolení k pobytu ve stejném roce.
Dalšími dvěma jsou 33letý Haileab Ghebre Weldemichael, který má  pouze dočasné povolení k pobytu, a 35letý Mihretab Haile Gebrehiwt, který má povolení k trvalému pobytu. Oba přišli do Švédska v roce 2014.
Prokurátor Axel Frick požadoval, aby byli všichni čtyři násilníci po odsouzení deportováni do Eritreje a aby jim byl zakázán návrat do Švédska na příštích patnáct let. K deportaci ale nedojde, po odpykání trestu mohou všichni zůstat ve Švédsku.
Okresní soud v Södertörnu odsoudil tři muže k trestu odnětí svobody na pět let a šest měsíců za znásilnění s přitěžujícími okolnostmi. Čtvrtý muž je odsouzen ke dvěma letům a třem měsícům vězení za znásilnění.
Ve všech případech se podle praxe odečítá jedna třetina trestu, takže si odsedí jen 2/3 vyměřeného trestu. Kromě trestu odnětí svobody má čtveřice ženě zaplatit odškodné.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Eritrejci unesli a hromadně znásilnili Švédku, nebudou deportováni se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden