Španělsko: Mohamed se vloupal do domu 94leté ženy a znásilnil ji
RSS

Španělsko: Mohamed se vloupal do domu 94leté ženy a znásilnil ji

Pravidelní čtenáři již jistě zaznamenali, že obětí obohacování se stávají ženy bez ohledu na věk. Od malých holčiček, až po stařenky, jejichž věk se blíží stovce. K dalšímu otřesnému případu z tohoto tanku došlo ve Španělsku…
Znásilnění , které utrpěla žena ve věku 94 let, když poklidně spala v domě ve městě Tamarite de Litera v Huesce, velmi poznamenalo její život. K útoku došlo v noci na 16. ledna 2021. Od té doby přestala být samostatnou ženou a nyní potřebuje pomoc s oblékáním, hygienou a dokonce i s veškerými domácími pracemi. Nakonec musela být stařenka přijata do pečovatelského centra. Sexuálnímu delikventovi hrozí maximální trest 19 let vězení.
Mohamed C., 24letý Gambijec, bude souzen v Huesce za znásilnění, zranění, krádeže a vloupání.
Žena žila sama. Bylo 23:00, když podle vyšetřování Mohamed utrhl mříže, chránící jedno z oken, rozbil sklo (což mu způsobilo několik řezných ran na ruce, což dopomohlo jeho identifikaci) a vstoupil do domu.
V pokoji si lehl vedle staré paní, ta se probudila a začala křičet. Pachatel jí tehdy údajně zakryl ústa, strhl ji z postele a táhl ji po podlaze. Tam z ní strhal oblečení, položil oběti ruku na ústa a znásilnil ji. Nezajímalo ho ani to, že žena nosí plenku. Zatímco ji znásilňoval, tak ji také bil. Státní zástupce žádá za tento brutální čin  17 let vězení.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden