Německo: Klimatičtí extremisté zapálili barikády ze slámy a pneumatik a útočili policii (video)
RSS

Německo: Klimatičtí extremisté zapálili barikády ze slámy a pneumatik a útočili policii (video)

Není to tak dávno, co v Německu uspořádali – jak jejich vláda tvrdí – údajně největší razii proti extremistům v historii novodobého Německa. Z údajných extremistů, proti nimž vyrazilo více než 3 tisíce policistů, se vyklubalo 25 vesměs důchodců, kteří podle všeho žádným ohrožením nebyli.
Nicméně vláda vyvolala pořádný humbuk a vzhledem k tomu, že některý ze zatčených byl i čelenem AfD, znovu se otevřelo jednání o zákazu nepohodlné strany.
Mezitím po celé zemi obtěžují klimatičtí extremisté nejen řidiče na silnicích, ale také návštěvníky galerií, muzeí a koncertních síní. Tyto akce však systém nijak nevzrušují a to dokonce ani poté, co při jedné takové blokaci silnice zemřela těžce zraněná žena, která se nedočkala pomoci.
Několik klimatických extremistů sice bylo zatčeno, ale v jejich případě se jednalo o opakované sabotáže ropovodů, což již nebylo možné nadále přehlížet.
Ekoteroristé, které systém nijak zásadně netrestá, proto začínají být stále drzejší a agresivnější, což potvrzuje i zcela čerstvý případ…
Podle zpráv německého veřejnoprávního vysílání zapálili ekoteroristé – médii nazývaní „aktivisté“-  pneumatiky aut, balíky slámy a podrost v hnědouhelné vesnici Lützerath. Vzduchem se vznášela jedovatá oblaka černého kouře – jak to pomáhá klimatu, zůstává nejasné. Opět jde o systémem tolerovaný teror vůči veřejnosti.
Plánovaná těžba ve vesnici „Lützerath“ je trnem v oku německým teroristům – má se tam totiž těžit lignit. Podle ekoteroristů, kteří se řídí agendou Organizace spojených národů (Agenda 2030) a Klause Schwaba (WEF), by svět měl v budoucnu používat pouze „CO2-neutrální“ energii – a lidé by se měli vrátit na stromy a do jeskyně.
Aby vyjádřili svůj klimatický protest, zapálili pneumatiky a balíky sena. Vzniklé vysoce toxické kouřové plyny ohrožovaly celé okolí i záchranné složky zapojené do evakuace. Policie se v budoucnu bude muset při vyklízení hnízd levicových extremistů spoléhat na účinnější ochranné prostředky.

Někteří extremisté se lepili na přístupové cesty do obce. Možnost jednoduše tyto jedince hrubou silou odstranit z cesty je v Německu nepřijatelná, neboť pak mnohdy hrozí postih tomu, kdo extremistu proti jeho vůli odlepil.
Extremisté házeli na policisty petardy, lahve a kameny, došlo i na potyčky. 

Laut dem ZDF haben heute Klima Aktivisten in #Lützerath Autoreifen angezündet. #ReformOerr #OerrBlog pic.twitter.com/LNblRLXN9I
— ÖRR Blog. (@OERRBlog) January 2, 2023

Soudě podle uniforem a převleků,  proti německým úřadům přišli bojovat také mezinárodní zločinci. Řada z nich měla na sobě symbol extremistické skupiny Extinction Rebellion,  jejíž vůdce vyzýval ke krvavým revolucím . 
Policie s extremisty zacházela v rukavičkách, a to i přes zjevný odpor vůči státní moci. Takzvaní covidoví demonstranti byli v Německu oproti tomu krvavě zbiti a odvezeni německými úřady a museli počítat s uvězněním. Zarážející je také „náhodná“ masivní přítomnost tisku na místě, který o akci informuje po celém světě.

2.1.23 ca 12:20 Uhr #Polizeiproblem #pressefreiheit #polizei #Aachen schubst Aktivisti und #Pressemenschen von einem Wall bei @LuetziBleibt #pressefreiheit #lützibleibt #scheissbraunkohle #garzweiler2 #NRWE #nrw pic.twitter.com/Fwn2YxcwiY
— #Hambi bleibt (@DanniPilger) January 2, 2023


Auf der Landstraße vor Lützerath kommt es zu ersten Auseinandersetzungen. Menschen werden Richtung #Lützerath gepusht, dahinter geht die Räumung von Barrikaden weiter. #Luetzerathbleibt pic.twitter.com/NCz8HmXZbi
— Kathrin Henneberger (@KathrinAnna) January 2, 2023

V den nepokojů, 2. ledna, se podle úřadů evakuace obce vůbec neplánovala. Konat se má někdy později v lednu. V obci už dlouho nikdo nebydlí, prázdné budovy obsadili „aktivisté“. Energetická společnost začala se stěhováním již v roce 2006 se souhlasem obyvatel.
Vyhláška okresu umožňuje nucené vystěhování od 10. ledna. Pozemky a domy patří energetické společnosti RWE, která je chce zbourat kvůli nutným podzemním těžebním pracím. Proti tomu oponují  squateři, kteří našli úkryt ve zchátralých, zpustlých budovách ve vesnici.

Rund um #Lützerath hat #RWE mit den ersten Arbeiten vor der Räumung des Weilers begonnen. Ab nächster Woche soll Lützerath dem Braunkohletagebau #Garzweiler weichen. Kohlegegner wollen das verhindern. ⁦ #braunkohle @ZDFheute ⁩ pic.twitter.com/YBRRNthgQg
— ZDF-Landesstudio Nordrhein-Westfalen (@ZDFnrw) January 2, 2023

Je třeba mít na paměti násilnou povahu takzvaných „klimatických aktivistů“ a porovnat ji s pokojnými protesty milionů lidí, kteří vyšli po celém světě do ulic za dodržování zákonů a ústavy a za svobodu projevu a možnost svobodného rozhodování o vlastním těle. Za své oprávněné žádosti byli uráženi, napadáni a vlečeni k soudu. 
To je zcela nesrovnatelné s řáděním, které předvedli extremisté v Lützerathu, přesto jsou pachatelé hýčkáni systémovými médii a všichni k nim cítí pochopení a sympatie. Tento dvojí metr je pro občany, kteří dodržují zákony, stále obtížnější akceptovat.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Klimatičtí extremisté zapálili barikády ze slámy a pneumatik a útočili policii (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden