Hrůza!! ISIS zavraždil a uvařil ročního syna jezídské ženy, tu donutil dítě sníst (video)
RSS

Hrůza!! ISIS zavraždil a uvařil ročního syna jezídské ženy, tu donutil dítě sníst (video)

Další a další zrůdnosti ISIS vychází na povrch s tím, jak vypovídají přeživší svědci jejich zvěrstev. Je třeba připomenout, že ISIS stvořily USA, neboť jde o původně Západem vydržovanou „opozici“. Mnoho bývalých příslušníků Islámského státu pochází z Evropy, přičemž ti džihádisté, kteří se vrátili do „svých“ zemí, dostávají mnohdy jen velmi mírné tresty, pokud vůbec nějak potrestáni jsou.
Evropské soudy příliš nezajímá to, co se dělo na území ISIS a úplně postačí, když džihádista tvrdí, že se již napravil – automaticky se tomu uvěří.
Občas se na veřejnosti objeví některé výpovědi přeživších obětí – většinou jde o jezídské ženy, ale i další svědky, kterým se podařilo nějakým způsobem před peklem Islámského státu uniknout.

A sex slave captured by ISIS was forced to eat her 1-year-old son with a side of rice, according to a gut-wrenching report. The unnamed Yezidi woman — who was starved for three days in an Iraq basement unwittingly ate the boy after barbaric guards cooked and served him to her1/2 pic.twitter.com/AEbN03TOnQ
— Zidan Ismail (@zidan_yezidi) May 16, 2022

Jedna z nich vypovídala o jezídské ženě – zřejmě sexuální otrokyni, která vpadla do spárů ISIS i se svým synem. Hladové ženě pak předložili k jídlu maso s rýží. Až poté, kdy velmi vyhladovělá žena dojedla, tak jí oznámili, že právě snědla svého ročního syna, kterého militanti z ISIS zavraždili a nechali připravit ženě jako pokrm….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden