Po smrti Benedikta vychází najevo, jak to bylo ve skutečnosti s jeho odvoláním a nahrazením Bergogliem
RSS

Po smrti Benedikta vychází najevo, jak to bylo ve skutečnosti s jeho odvoláním a nahrazením Bergogliem

Dá se říci, že je to přesně tak, jak mnozí předpokládali. Jak se říká, za vším, co se děje v globální politice – a to zejména v západním světě – je třeba hledat tzv. Deep state.
Jména iniciátorů výměny papeže tak informované neudiví. Objevují se zde stará známá jména. Do odhalení tohoto aktu pak plně zapadá i přání Benedikta, který nechtěl, aby se jeho pohřbu zúčastnil Biden, který je jen maňáskem těch, kdo Benedikta sesadili z jeho postu.
Kdo tedy stál za výměnou odpůrce islamizace Evropy za islámskou onuci?
Po boku Baracka Obamy jsou v tomto „převratu“ proti Benediktu XVI. citováni dva lidé, kteří jsou mu velmi blízcí: George Soros a Hillary Clintonová.
Soros, Obama a Clintonová za použití diplomatického aparátu a politické a finanční moci Spojených států, nátlaku, úplatkářství a vydírání, prosadili v římskokatolické církvi ‚změnu režimu‘, aby nahradili konzervativního papeže Benedikta XVI. papežem Františkem, který , k údivu katolíků po celém světě, se od té doby stal nepravděpodobným mluvčím mezinárodní levice.
O papeži Benediktu XVI. bylo známo, že nesnáší islám, zatímco Barack Husajn Obama dělal vše pro propagaci náboženství Alláha ve světě. Byl také organizátorem tzv. „arabského jara“, které rozvrátilo islámské země na severu Afriky a radikalizovalo tamní obyvatelstvo. Přesně to si přála americká Obamova administrativa.
Papež Benedikt byl nahrazen mužem totálně podrobeným a zmanipulovaným Davoským fórem.
Benedikt XVI., který se stal papežem v dubnu 2005 po smrti papeže Jana Pavla II., velmi rychle otevřeně deklaroval svůj postoj k islámu. Byl velmi přímočarý.
V prosinci 2006, rok a půl po své inauguraci, nová hlava katolické církve vyzvala muslimský svět k dodržování lidských práv a zejména svobody víry a svobody jejího praktikování.
Také prohlásil, že Mohamed přinášel pouze nenávist a násilí (v čemž měl naprostou pravdu a potvrzuje to sám Korán).
Tato slova naštvala celý muslimský svět. 
Portréty papeže byly páleny při demonstracích v arabských zemích a na Dálném východě. V několika islámských zemích došlo k násilí na tamních křesťanech.
Ve Washingtonu byl z postoje, který papež zaujal, podrážděný také Barack Obama, horlivý stoupenec islámu. Benedikt XVI. se tím stal nepohodlným. Musel být propuštěn. Američané jsou nemilosrdní k režimům, které jim stojí v cestě. Ať už státní nebo církevní režimy.
Obamův boj proti ISIS (který stvořily USA) byl velkou fraškou. Papež Benedikt si toho byl jistě vědom.
Papež Benedikt XVI. byl sesazen v roce 2013. Byl to první žijící papež odstraněný ze svého postu po 600 letech. Zástupným důvodem pro tento nucený odchod byly „zdravotní důvody“. Benedikt XVI. strávil deset let putováním po vatikánských zahradách poté, co byl sesazen.
Po sesazení papeže Benedikta XVI. v únoru 2013, kdy byl nahrazen loutkovým papežem, který vyniká pouze v mytí nohou černochům, Barack Obama vytvořil svou mezinárodní koalici, která má údajně bojovat proti ISIS.
Válka, kterou údajně vede mezinárodní koalice proti Islámskému státu, je návnada. V roce 1991 stačilo sotva sedm týdnů k úplnému zničení Iráku, který byl nicméně velkou vojenskou velmocí.
Obamou ustanovená vojenská koalice proti Islámskému státu měla fungovat od 8. srpna 2014. Trvá dosud. Islámský stát je jistě oslabený, ale stále se drží. Bidena, Obamovy pravé ruky, se nebojí. Obama i Biden jsou spojenci.
Vsadíme se, že washingtonská trojka už naplánovala „vhodnou“ náhradu za Františka. Loutkového p apeže stejného druhu jako ti, kteří tahají za nitky z Washingtonu.
Další důkazy, které potvrzují účast Obamovy kliky na výměně papeže:
Tradicionalistický katolický časopis „The Renmant“ napsal otevřený dopis novému americkému prezidentovi (pozn. v té době  Trumpovi), v němž ho požádal, aby objasnil činy Baracka Obamy za řekou Tiberou a jeho roli při abdikaci emeritního papeže Benedikta XVI. Dopis podepsali: David Sonnier, bývalý podplukovník USA, Christopher Ferrara, prezident Asociace amerických katolických právníků a Michael Matt, ředitel The Renmant.
Středobodem dopisu, který se opírá o odhalení a dokumenty zveřejněné Wikileaks, je podezření, že „změnu režimu ve Vatikánu plánovala Obamova administrativa.
Během 3. roku prvního funkčního období Obamovy administrativy se v otevřeném dopise píše, že ministryně zahraničí Hillary Clintonová a další vládní činitelé navrhli „katolickou revoluci“. Cílem byla definitivní likvidace toho, co zbylo z katolické církve v Americe.
Podezření vyplývá z odhaleného e-mailu od Podesty, poradce Clintonové, zaslaného Sandy Newmanové, redaktorce progresivního časopisu.
V e-mailu Podesta vysvětluje své přítelkyni, že se snaží dosáhnout „katolického jara“ ve Vatikánu, podobného tomu, které svrhlo režimy v severní Africe.
Podle signatářů  volba papeže Františka posloužila k „duchovní podpoře radikálního ideologického programu mezinárodní levice“, díky čemuž se dnes papež stal „vůdcem světové levice“…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 7 Průměrně: 5 ] Článek Po smrti Benedikta vychází najevo, jak to bylo ve skutečnosti s jeho odvoláním a nahrazením Bergogliem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden