Podívejte se, jak probíhá výměna obyvatel Velké Británie (interaktivní mapa)
RSS

Podívejte se, jak probíhá výměna obyvatel Velké Británie (interaktivní mapa)

O takzvané „Velké výměně“ se tvrdí, že se jedná o konspirační teorii. Ten, kdo  nestrká hlavu do písku, musí vidět, že v mnoha evropských zemích je tato výměna realitou.
V některých zemích jde především o koloniální dědictví v kombinaci s vítačskou politikou, jinde – jako například ve Švédsku – na výmenu postačila samotná sebevražedná politika, podpořená těmi, kdo mají být sami vyměněni.
Velká Británie patří k těm, kdo doplácí na svoji koloniální minulost, ale i na politiku otevřených dveří.
Běloši se již v mnoha městech stali menšinou a jinde se k tomu směřuje. Čím mladší generace, tím méně bílých v ní najdeme – a naopak. Běloši silně převažují pouze v nejstarších generacích.
To tedy znamená, že zatímco barevná etnika přibývají, bílí vymírají. Nejčastějším jménem v zemi se již stal Mohamed ve svých různých tvarech – a to se značným náskokem.
Lidé z etnických menšin tvoří 59% a 51% příslušné populace prvních super-multikulturních měst Spojeného království.
Leicester a Birmingham se podle sčítání lidu z roku 2021 staly prvními „superrozmanitými“ městy ve Velké Británii, kde většina obyvatel pochází z černošské, asijské (většinou pákistánské) nebo jiné nebílé etnické skupiny. Běloši jsou v těchto městech menšinou.
Celkem 59% obyvatel Leicesteru jsou etnické menšiny, zatímco 51% obyvatel Birminghamu je tvořeno barevnými lidmi, stejně jako 54% v Lutonu.
Připomínám, že uvedená multikulturní města patří k těm, kde již desítky let řádí znásilňovací muslimské gangy.
John Cotton, labouristický radní, řekl, že etnická rozmanitost Birminghamu je „skutečnou silou“.
Ačkoli sčítání lidu potvrdilo to, co městská rada v Birminghamu již věděla o složení obyvatelstva, uvedla, že údaje byly „zásadní“ pro informování centrální vlády o přidělování grantů, aby město mohlo získat „svůj spravedlivý podíl na financování a podporu, aby každý měl šanci prosperovat a uspět“.
Uvedené údaje samozřejmě nezahrnují ilegály, kteří jsou v zemi bez vědomí úřadů. Těch mohou být odhadem až statisíce.
Anglie a Wales: Běloši tvoří pouze 74,4 %, v roce 2011 jich bylo 80,5 % a v roce 2001 87,5 %.

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Podívejte se, jak probíhá výměna obyvatel Velké Británie (interaktivní mapa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden