Co stojí za nesčetnými požáry potravinářských závodů po celých Spojených státech? (video)
RSS

Co stojí za nesčetnými požáry potravinářských závodů po celých Spojených státech? (video)

V USA to začalo již asi před rokem. Požáry potravinářských závodů , rekordní šíření ptačí chřipky zjišťované nepřesnými PCR testy, podivná hromadná úmrtí dobytka , příliš časté havárie nákladních vlaků s hnojivy či potravinami a mnoho dalších podivných „náhod.“
Tyto náhody se postupně objevují i v Evropě, jak nyní vidíme na údajné epidemii ptačí chřipky či ve velkém probíhajícímu vyvlastňování farem zejména v Holandsku. Do toho dochází ve jménu „klimatického boje“ k vybíjení chovů dobytka, aby se zamezilo jeho prdění.
To vše má za cíl jediné: snížit potravinovou bezpečnost. Nelze věřit tomu, že by se nejednalo o záměr. Také americký whistleblower potvrzuje, že vše je plánované a řízené…
V uplynulém roce vzplály desítky potravinářských závodů ve Spojených státech. Pozoruhodné je, že v době požárů uvnitř nikdo nepracoval.
Dr. Andrew Huff si myslí, že má možné vysvětlení. Má přístup k vládním informacím o simulaci útoku na dodávky potravin. Informace pocházejí z FASCAT (Food and Ag Sector Critically Assessment Tool) amerického ministerstva vnitřní bezpečnosti. Mimo jiné uvádí, která místa jsou nejzranitelnější.


Podle Huffa, který je od roku 2019 kvůli své práci obtěžován úřady, byly útoky na dodávky potravin koordinovány americkou vládou. Stalo se také něco pozoruhodného: pevný disk obsahující data FASCAT zmizel.
Od té doby došlo k asi 200 útokům na potravinářské továrny po celém světě, většina z nich v USA, řekl whistleblower.
Stále měl zálohu a analyzoval útoky. Co nakonec zjistil? Přesně odpovídaly nejkritičtějším systémům v jeho datovém souboru. Oznámil to ministerstvu a FBI a nikdy nedostal odpověď.
Huff ví, že FBI a potravinářský průmysl se pokusily vyšetřit tyto teroristické útoky, jak je nazývá, ale nedělají žádné pokroky. On sám má podezření, že za tím stojí vládou financovaný aktér nebo skupina jednotlivců, jako je WEF.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Co stojí za nesčetnými požáry potravinářských závodů po celých Spojených státech? (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden