Mediální hovínka LXX.
RSS

Mediální hovínka LXX.


V USA měli extrémní zimu. Jde o typický projev globálního oteplování, kdy se stále pořádají summity o suchu nebo teplu a venku je furt mokro nebo zima.
Hrášek vítězství
Ruští vojáci prý jedí hrášek Bonduelle . Což může vést, soudě alespoň dle hysterických reakcí, k zásadnímu zvratu ve válce ve prospěch Ruska. Jen jestli si sekta Jediných Spravedlivých nespletla zeleninu. Pepek námořník měl ty bicáky po špenátu.
My na to máme
Udržet pomocí steroidů Ukrajinu i nadále v ringu bude letos občany západních zemí stát cca 5 miliard dolarů měsíčně. Aniž by se kdo ptal na jejich názor v této věci. Můj názor na věc je, že větší efekt pro Ukrajinu by zcela jistě mělo například odvézt tu hromadu kvalitních hořlavin do spalovny a vyrobit z ní teplo. Aspoň by se na chvíli zahřáli. Ukrajina nepotřebuje peníze a další tanky, potřebuje příčetného prezidenta.
Přijel Leopold
Oj, za příkladné ukrohujerství vyčíslitelné desítkami miliard jsme dostali od „spojenců“ jeden  ojetý tank. Zatím. Další vyřazené tanky prý ještě dostaneme. Pojďme ten obchod století sečíst. Zaprvé, místo sovětského „šrotu“ poslaného Ukrajině obdržíme méně než poloviční množství šrotu západoněmeckého. Zadruhé, za 14 kusů tohoto šrotu jsme fakticky zaplatili především definitivní likvidací posledního zbytku vztahů s tradičním partnerem disponujícím bezednými zdroji laciné energie za nějž neexistuje ekvivalentní náhrada. Zatřetí, východní Ukrajina a Krym už zůstanou ruské. I kdyby se soudružka Černochová i ostatní válečná vemena rozkrájela na úplně malé nudličky. À propos, slavnostní předání tanku „ Leopold “ (náš domácí terminus technicus pro západoněmecký šrot): s. Černochová měla velmi zajímavý projev během něhož chvílemi jevila zřetelné známky sexuálního vzrušení. V úvodu přátelsky pohovořila přímo s Leopoldem a přivítala ho v protektorátu Böhmen und Mähren. Pak následovala místy poněkud zmatená pasáž skládající se dílem z díků Říši a dílem z opájení se vlastní dokonalostí. Trochu vtipu do té truchlohry vnesl pouze příběh o tom, jak soudružku ministryni všichni naši čtyři tankisté i pes léta prosili, aby už nemuseli jezdit v historickém ruském tanku, který je starší než oni a dostali konečně moderní západní stroj. „ A změna je tady! “ prohlásila ta vtipná osoba s pohledem upřeným na chudáka starého Leopolda.
Když miliardáři prší z oken
Další ruský miliardář tentokrát udělal hopíka z okna a je za tím opět Putin. Vím o tom stejný pendrek jako novináři, ale jedno mi na rozdíl od nich vrtá hlavou. Nepřijde vám nikomu divný, jak ty samé neschopné ruské tajné služby, co normálně pohnojí na co šáhnou a všude trousí důkazy, viz kauzy Litviněnko, Skripal, Vrbětice nebo  Changošvili , jsou najednou v těchto tajemných a „záhadných“ případech tak děsivě efektivní a neviditelné, že by Bond zezelenal závistí?
Už to bude!
Tyhle neustále se opakující zaručené zprávy o tom, jak to v Rusku jde od deseti k pěti a Rusové, tentokrát žíznící po kokakole, proto už brzo Putina svrhnou, jsou opravdu zábavné. V této souvislosti přemítám, proč o těch drtivých dopadech sankcí zatím ČT nikdy nic nenatočila? Proč nám ty prázdné regály v ruských obchodech neukazuje Rožánek? Není nic jednoduššího, ne? Prostě zajdeš s telefonem do moskevského obchodu a zdokumentuješ tu bídu. Hotové, vyřízené. Jasné KO dezinformační scéně. Záhada.
Volím soudruha Pavla
Zdeněk Svěrák, z ne zcela srozumitelných důvodů pokládaný za jakýsi morální společenský maják, zarytý mediální antikomunista a havloid, který ovšem podepsal komunistickou Antichartu, by na Hradě chtěl mít bývalého komunistického rozvědčíka. Místo kolegy své modly z protikomunistického disentu, komunistického politického vězně, chartistu a morálně neposkvrněného Jaroslava Bašty. To nevymyslíš. Budu se smát až do voleb.
Svět patří nám
Svazák je prostě diagnóza. Protože není normální místo studentské bezstarostné jízdy, šukání, mejdanů a sem tam přednášek vstoupit ještě se skořápkou na prdeli do politiky proto, abych všem ostatním vnutil svůj zjevně šáhlý pohled na svět plynoucí z valné části z duševní i životní nezralosti. Není normální dát přednost politice před rodinou. Není normální být pohoršená, že muži jeví zájem o mladou ženu jako o ženu, a ne pouze jako o soudružku. Není normální si na to stěžovat v médiích a není normální pokoušet se udělat z vlastní úchylky normu. Ženy, které nemají v hlavě nasráno jako soudružka Kira Marie, a často jsou, na rozdíl od ní, zpravidla ještě i pohledné, totiž nemají s flirtováním, nebo chcete-li sexismem, žádný problém. Umí si s ním hravě poradit a necítí potřebu měnit kvůli tomu ústavu. Západní svět začíná připomínat chudý koncentrák plný šílenců mimo jiné i proto, že v politice se ocitlo nadkritické množství svazáků a svazaček se skořápkou na prdeli typ Kira Marie.
Musí to být krásné
Japonsko dále nakupuje ruskou ropu. Protože je to v zájmu jeho energetické bezpečnosti. Chtěl bych být Japoncem. Nebo Indem. Neboť také Indie odmítá působit dojmem, že je její vláda složena z idiotů a nadále s Ruskem udržuje obchodní vztahy. Cituji indického ministra zahraničí: „ Já jsem diplomat. Moje práce je dělat zahraniční politiku tak, aby to sloužilo našim národním zájmům a dlouhodobě vedlo k míru a dialogu .“ Musí to být krásné, žít v zemi, kde politici slouží národním zájmům a provozují politiku vedoucí k míru.
Evropsky nehodnotná socha
Socha Kateřiny Veliké, zakladatelky Oděsy, zmizela z města. Správně. Odstraňování soch osobností minulosti je kromě oklešťování lidských práv, zavedení státního paternalismu, vlády nevolených nadnárodních struktur a provozování kulturní revoluce dalším rozpoznávacím znakem každé demokracie ve stadiu absolutní dokonalosti.  Kdo ovládá minulost, ovládá budoucnost. Kdo ovládá přítomnost, ovládá minulost. Ne, pan Blair to fakt nepsal jako manuál.
Když to nešlo férově
Členové ruského týmu Kamaz odmítli odsoudit válku na Ukrajině a nějaká sportovní sekce Jediných Spravedlivých je vyšoupla z Dakaru. Jistě. Každý slušný člověk by  přece podepsal lejstro proti svojí zemi, která je ve válce de facto s tím, kdo to lejstro vytvořil. To dá rozum. Na národní hrdost přece sere pes. Protože válka je přece ošklivá. No, nevím. To, že na Západě na národní hrdost sere pes nutně neznamená, že na ní sere i na Východě. Ta urputná západní snaha vnímat všechny lidi na světě jako Evropany už zabila víc lidí než mor, španělská chřipka a Stalin s Hitlerem dohromady. A jistě to nijak nesouvisí s tím, že všechny poslední ročníky Dakaru vyhrál Kamaz. A jak se k trapnému papírovému vyřazení největších favoritů postavili jejich soupeři, třeba Češi? Nějaký, aspoň nepatrný náznak  sportovní solidarity a smyslu pro fair play? Správně, ani hovno. Radují se z „ příležitosti získat výborný výsledek ….“  Chce se mi zvracet.
Wunderwaffen
Sdružení obecních idiotů České republiky zorganizovalo sbírku Dárek pro Putina, ve které se prý v rekordním čase vybralo 90 milionů na jakési „ zázračné zbraně “ pro Ukrajinu. Mám k tomu dvě poznámky. Zaprvé,  zázračné zbraně, v originále wunderwaffen,  ještě nikdy nikomu žádnou válku nevyhrály. Zadruhé, to že se bleskově vybere na kulomety a tanky , ale  například na umírající staříky se peníze nenajdou, je zprávou o tom, že naše země  furt ještě  nevzkvétá .
Diverzifikujeme
A u hospodářství ještě zůstaneme. Vláda si půjčí 150 miliard, aby se mohla co nejdůkladněji a co nejnenávratněji odstřihnout od starých trubek s mimořádně levnými energiemi od nevypočitatelných partnerů, a připojit se na nové trubky s mimořádně drahými energiemi od nevypočitatelných partnerů.
Masáž Praha Teďka
A na závěr přehlídky startérů deprese trochu legrace. Lidovecký poslanec byl obviněn masérem ze znásilnění. Aneb, když si na erotickém portálu uprostřed noci objednáš úplně normální masáž zad, a pak se to nějak zvrtne.
Boží mlýny?
Jsem v podstatě ateista. Občas jsem ale na vážkách, zda přece jen neexistuje. Třeba když si přečtu , jak se dvě hvězdy ČT a významní členové sekty Jediných Spravedlivých navzájem natírají u nadřízených a společně pak čelí obvinění ze sexuálního harašení či bossingu. Že by teda přece jenom existoval? A s ním i ty jeho slavný mlýny? Co melou pomalu, ale jistě? Budu se smát až do volby nového ředitele ČT.

31 total views, 31 views today



Nejčtenější za týden