Také New York již svým občanů umožňuje nechat se po smrti přeměnit na kompost
RSS

Také New York již svým občanů umožňuje nechat se po smrti přeměnit na kompost

V rámci USA již několik států umožňuje lidem, aby po smrti nechali svá těla přeměnit na kompost. Takové využití lidských těl je samozřejmě velmi propagováno a odůvodňováno jako „uhlíkově neutrální metoda“ pohřbívání.
Otázka je, jak dlouho potrvá, než se podobný způsob likvidace lidských těl stane povinným. V rámci klimatické propagandy neznají globalisté hranic. Pokud se nás nyní snaží donutit na přechod od masa k hmyzu a neštítí se naznačovat, že i kanibalismus by mohl být přínosný, podobná nařízení lze očekávat také v oblasti „likvidace těl zbytečných jedlíků.“
Nyní mohou být lidé po smrti přeměněni na kompost také v New Yorku. Skutečnost, že je tento přístup k lidským tělům nyní povolen, je odůvodněna tím, že je to ekologická nebo „klimaticky inteligentní“ alternativa ke klasickým pohřbům v rakvi nebo ke kremaci.
Praxe takzvaného lidského kompostování, která se také nazývá „přirozená organická redukce“, znamená, že lidské tělo je uzamčeno do ocelového válce s teplým vzduchem a organickou hmotou, jako jsou dřevěné štěpky, vojtěška a sláma, a rozkládá se na kompost. Proces trvá několik týdnů.
Americká společnost Recompose , která se zabývá lidským kompostováním, již dříve uvedla, že její služba může ušetřit zemi tunu emisí oxidu uhličitého ve srovnání s kremací nebo tradičním pohřbem, a proto je lepší pro životní prostředí a klima.
„Schválení tohoto procesu v New Yorku je velkým krokem pro dostupnou péči o zelenou smrt v celé zemi,“ uvedla pro New York Post washingtonská kompostovací společnost Return Home. Stát je šestým státem USA, který umožnil proces kompostování. Jeho předchůdci jsou Washington, Colorado, Oregon, Vermont a Kalifornie.
Katoličtí biskupové ve státě New York se postavili proti nové legislativě a uvedli, že s lidskými těly by se nemělo zacházet jako s domácím odpadem.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Také New York již svým občanů umožňuje nechat se po smrti přeměnit na kompost se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden