Videokonference o pokrytectví EU: „Podporujete Ukrajinu a démonizujete Srbsko!“
RSS

Videokonference o pokrytectví EU: „Podporujete Ukrajinu a démonizujete Srbsko!“

O pokrytecké politice celého Západu by se daly napsat celé knihy. Stačí se podívat na to, jak jsou slepě podporovány všechny agrese USA v suverénních zemích, včetně ničivých sankcí, které stojí životy miliony dětí. To je ovšem podle pokryteckého Západu „přijatelná oběť dovozu demokracie.“
Nebo – jak kdysi řekla balkánská řeznice: „těch 500 000 mrtvých iráckých dětí za to stálo.“

 
Ano, pokrytectví se prolíná celou politikou a jen ti, kdo jsou zcela slepí, to odmítají vidět. A to je, bohužel, většina lidí.
Účastníci videokonference na tento dvojí metr jasně poukazují.
Účastníci online konference anglického blogera Tommyho Robinsona kritizovali EU za její slepou loajalitu k USA. Většina zemí EU nyní Ukrajinu masivně podporuje.
V ilegální válce proti Jugoslávii však byla napadená země démonizována podle specifikací USA. Země EU samozřejmě ve všem oddaně přizvukují, stejně jako neméně jednostranná mainstreamová média. Dvojí metr je pokrytecký.
Na online konferenci s názvem „ Hrozba demokracii“ diskutovali  aktivisté, novináři a politici z USA, Velké Británie a Srbska o stavu demokracie v EU a USA. Ukázalo se, že demokracie je ohrožena globálně aktivními strukturami na obou stranách Atlantiku.
Především současné řešení konfliktu na Ukrajině jak politiky, tak mainstreamovými médii, se setkalo s kritikou. Srbský aktivista za lidská práva Damnjan Knezevic kritizoval Bílý dům za uplatňování dvojího metru na nedávné konflikty na Ukrajině a v Kosovu:
„Celá EU nyní bojuje v USA vyprovokované válce na Ukrajině, ale stále se drží podpory Ukrajiny, stejně jako příběhu jediného viníka. To je ta samá EU, která tleskala americkému bombardování Srbska v 90. letech. Nikdo neřekl: ‚To jsou zločiny!‘ A nyní stejní aktéři obviňují Rusko z toho, že je agresorem na Ukrajině – to je očividně dvojí metr,“ řekl Srb. „Když byl Donald Trump americkým prezidentem, Amerika nezahájila žádné nové války ve světě. A jsem si jistý, že kdyby byl stále prezidentem, na Ukrajině by nebyla válka,“ dodal Kneževič.
„Od roku 1990 západní mainstreamová média – CNN, BBC a další – šíří zaujatou propagandu, přičemž Srbové jsou vždy ti špatní hoši. Dnes máme stejný narativ o Rusech. Mezi těmito dvěma událostmi se Irák a Afghánistán a další země staly oběťmi americké agrese,“ řekl Kněževič.
Podle Srba západní média také informují extrémně jednostranně a ignorují události, které jsou v rozporu s jejich příběhem. Jako příklad Knežević uvedl událost z letošního 6. ledna: „Zatímco se v Srbsku slavily pravoslavné Vánoce, albánský terorista zastřelil dva srbské chlapce během bohoslužby v Kosovu a nikdo o tom nemluví – západní média se zajímají pouze o Ukrajinu,“ upozornil člen skupiny pro lidská práva nazvané „Lidová hlídka.“
Kromě války na Ukrajině a v Kosovu se média a americký politický establishment zabývaly také občany, kteří obsadili Kapitol na protest proti tomu, co považovali za podvodné prezidentské volby v roce 2020.
Tommy Robinson obvinil mainstreamová média napojená na demokraty z uplatňování dvojího metru:
„Když ukrajinští ozbrojení radikálové udělali v roce 2014 prakticky totéž – obsadili vládní budovy, aby provedli státní převrat – Obama, Biden, Soros a všichni ostatní to chválili jako demokracii. V USA bylo v souvislosti s takzvaným „útokem na Kapitol“ zatčeno celkem 950 lidí, z nichž 450 již bylo podle amerického ministerstva spravedlnosti odsouzeno na federální úrovni, z toho více než 190 dokonce do vězení. Tayler Hansen, americký novinář alternativních médií, nazval současnou americkou domácí politiku proti takzvaným výtržníkům z 6. ledna totalitní noční můrou.“
Záznam z online konference si můžete prohlédnout zde .
K uvedenému již jen dodávám, že úplně stejný je nyní postoj mainstreamu k demonstrantům v Brazílii, kteří protestují již více než dva měsíce proti Lulovi,  který byl dosazen velmi podobným způsobem jako Biden.
Zatímco protestující požadují prověření sčítacích strojů a ověření regulérnosti voleb, což Lula a jeho klika od začátku odmítají, mainstream tvrdí, že jde o bezdůvodný puč.
Ovšem stačí se podívat na to, kolik příznivců přišlo na Lulovu inauguraci a kolik před pěti lety podpořilo Bolsonara  a je celkem jasné, kdo má v zemi větší podporu voličů…

LULA IS A FRAUD! Lula’s supporters doesn’t even exist. Lula is only a muppet of the communist organised crime who is staging as president of Brazil, their goal is to KEEP Brazil slave to the system. Brazil, please confirm, was Brasília empty? #BrazilWasSloten #BrazilianSpring pic.twitter.com/QlIUXw49XV
— Will Lisil (@WillLisil) January 2, 2023

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Videokonference o pokrytectví EU: „Podporujete Ukrajinu a démonizujete Srbsko!“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden