V souvislosti s vysokou úmrtností vyšetřuje Japonsko úmrtí na „vakcíny“ proti covidu
RSS

V souvislosti s vysokou úmrtností vyšetřuje Japonsko úmrtí na „vakcíny“ proti covidu

Japonsko se tak stalo další zemí, která reaguje na nadměrnou úmrtnost jinak než zástupnými důvody, které jsou mnohdy až bizarní. Připomínám, že podobné vyšetřování již probíhá v několika dalších zemích, nikde však ne oficiálně a na vládní úrovni, spíš se jedná o žaloby na vládu či na všechny osoby, které byly zainteresovány v tlaku na očkování či covidovém podvodu.
Japonsko nyní zahájilo oficiální vyšetřování vysokého počtu lidí, kteří zemřeli po očkování proti covidu. Existuje nápadná korelace mezi zahájením očkovacích kampaní a nárůstem úmrtnosti.
Podle zpráv z médií byli japonští vědci pověřeni zkoumáním mechanismů, kterými by experimentální mRNA vakcíny mohly vést k úmrtím a vážným vedlejším účinkům.

Tým vedený biochemikem a onkologem profesorem  Nagaou z Hirošima University School of Medicine nedávno dospěl k závěru, že vakcína způsobuje abnormality v imunitním systému, což vede k zánětu v celém těle.
„Z dostupných údajů a okolností nelze dospět k závěru, že vakcína byla příčinou mnoha úmrtí,“ řekl profesor Nagao. „Nelze však také říci, že vakcína nebyla příčinou. Můžeme jen říci, že je to pochybné, ale věříme, že očkování bylo dostatečně spojeno s imunitními abnormalitami.“
Shigetoshi Sano z Kochi University School of Medicine viděl jako hlavního přispěvatele k imunitním abnormalitám  spike protein, který vstupuje do lidského těla s očkováním. Před zahájením očkovací kampaně odborníci jako mikrobiolog prof. Sucharit Bhakdi a lékař Dr. Wolfgang Wodarg varovali před stejnou možností.
„Spike proteiny potlačují imunitní systém lokálně,“ vysvětlil Sano zástupcům médií. „Výsledkem je, že spike proteiny usnadňují reaktivaci herpetického viru. Proces imunitního systému rozkládající spike proteiny vede k zánětu v celém těle, což může také vést k krevním sraženinám ,“ uzavřel Sano.
Pak lékař objasnil: „Nevím, jestli bych to měl říct, ale bylo zjištěno, že očkovaní lidé mají větší pravděpodobnost, že dostanou koronavirus než neočkovaní lidé. Někdy jsou do lidského těla zavedeny věci, které nejsou dobré. Očkování může způsobit, že celý náš imunitní systém nebude schopen bojovat s tak špatnými věcmi,“ varoval.
A objevil se další alarmující detail: američtí lékaři , kteří během pandemie propagovali injekce na Twitteru , byli ve skutečnosti součástí „sítě“ falešných účtů, podle odhalení San Francisco Standard.
Tři lékaři, kteří měli mnoho sledujících, byly falešné účty , které byly zřízeny ve snaze přimět co nejvíc Američanů k aplikaci genových injekcí. Dosud není známo, kdo tyto falešné účty vytvořil…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ] Článek V souvislosti s vysokou úmrtností vyšetřuje Japonsko úmrtí na „vakcíny“ proti covidu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden