Rakousko: Iráčan pobodal partnerku před očima dítěte, pak ukradl policistovi útočnou pušku (video)
RSS

Rakousko: Iráčan pobodal partnerku před očima dítěte, pak ukradl policistovi útočnou pušku (video)

V pondělí došlo v rakouském Linci ke krvavému zločinu a následné dramatické honičce, při níž byl vážně zraněn policista. V hlavní roli – jak jinak – muslimský obohacovač…
V Linci 41letý Iráčan pobodal svou partnerku. Její 11leté dítě s ní bylo během zločinu v bytě. Po dlouhé honičce se policii konečně podařilo podezřelého zastavit.
42letá žena narozená v Rumunsku je v současné době v nemocnici, ale je mimo nebezpečí.
Podle rakouských novin migrant údajně napadl svou partnerku kuchyňským nožem. I přes svá zranění se jí kolem sedmé hodiny podařilo vytočit tísňové volání. Její dítě bylo v době činu stále v bytě.
Podezřelý následně odjel autem na pracoviště své přítelkyně a vyhrožoval jednomu z jejích kolegů z práce, kterého pak pobodal. Poté ujížděl autem a přejel dva policisty, přičemž jednoho z nich vážně zranil.
Těžce zraněnému policistovi posléze ukradl útočnou pušku.
Záběry z dopravní kamery ukazují muže, který běží na ulici s útočnou puškou a mává kolem sebe. Pak přistoupí k VW Arteon s útočnou puškou a požádá řidiče, aby vystoupil. Chce vystoupit z auta, zapomene zatáhnout za ruční brzdu, znovu naskočí a pak odejde od vozidla. Těžce ozbrojený muž nastoupí do auta a video končí:

„Wer halb Kalkutta aufnimmt, hilft nicht etwa Kalkutta, sondern wird selbst zu Kalkutta.“ Dieses Zitat von Peter Scholl-Latour passt leider zu gut zu dem heutigen Vorfall, bei dem ein Iraker in Linz seine Frau und einen ihrer Kollegen niedergestochen hat. pic.twitter.com/T36N6Rp1in
— Maximilian Krauss (@Max_Krauss) January 9, 2023

 
 
Iráčan pak dál prchal s ukradenou útočnou puškou. Poté, co údajně padly výstřely, byl pachatel kolem dvanácté hodiny zastaven.
„Předpokládáme úmyslné, těžké ublížení na zdraví. Je pravděpodobné, že půjde o vztahový akt,“ řekl  policejní mluvčí . Očitý svědek hovořil o těžce ozbrojených policistech a zcela zdemolovaném autě.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Rakousko: Iráčan pobodal partnerku před očima dítěte, pak ukradl policistovi útočnou pušku (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden