Sťahovavé vtáky hromadného ničenia !!! Utajované páchanie zločinov USA!!!
RSS

Sťahovavé vtáky hromadného ničenia !!! Utajované páchanie zločinov USA!!!


Dňa 6. apríla 2022 sa konalo mimoriadne zasadnutie Bezpečnostnej rady OSN o biologickej bezpečnosti týkajúcej sa biologických aktivít v krajinách vrátane Ukrajiny.  Ako sa dalo očakávať, predstavitelia USA a Spojeného kráľovstva sa nezúčastnili a západné médiá „zabudli“ komentovať výsledky zasadnutia. 
Vrcholom rokovania Bezpečnostnej rady trvajúceho viac ako dve hodiny bolo odhalenie generála Igora Kirillova, šéfa radiačnej, chemickej a biologickej obrany ruských ozbrojených síl o tom, že Washington vytvára biologické laboratóriá v rôznych krajinách sveta a vytvára z nich navzájom prepojený systém.
Povedal, že USA minuli od roku 2005 viac ako 5 miliárd dolárov na vojenské biologické programy a uviedol, že len na územiach hraničiacich s Ruskom a Čínou bolo počas tohto obdobia zmodernizovaných asi 60 zariadení. Ukrajinská sieť laboratórií je určená na vykonávanie výskumu a monitorovania biologickej situácie pozostávajúca z 30 zariadení v 14 obývaných lokalitách.
Vysoko citlivé materiály z ukrajinských biologických laboratórií boli vyvezené CIA do USA začiatkom februára tesne pred začiatkom ruskej špeciálnej operácie a zvyšok dali zlikvidovať, aby sa nedostal do ruských rúk.   Rusko však získalo usvedčujúce dôkazy. 
Rusko predtým tiež zverejnilo množstvo dokumentov súvisiacich s biologickými vojenskými aktivitami Pentagonu, ktoré poukazovali na celosvetový projekt na zriadenie biologických laboratórií v cudzích krajinách s cieľom vyvíjania cielených vírusových zbraní.
Ukrajina minulý týždeň zhodila na pozície ruských jednotiek kontajner s ampulkami z dronu.   V prípade zostrelenia malo dôjsť k chemickej reakcii, ktorá by spôsobila výbuch a požiar s uvoľnením toxických látok. Obsah ampuliek sa teraz vyšetruje v laboratóriu ruského ministerstva obrany.
Rusko vznieslo konkrétne obvinenia a ukázalo prstom na:
Financovanie biolaboratórií na Ukrajine Pentagonom;
Washington kontroluje 340 biolaboratórií v 36 krajinách sveta, v ktorých skúma biologické zbrane;
Choroby a epidémie, na ktorých prebiehajú výskumné práce s testovaním v krajinách výskumu (aj bez vedomia vlád týchto krajín);
Experimenty týkajúce sa koronavírusu (a netopierov používaných na prenos tohto vírusu).
USA však doteraz jednoznačne odmietli akceptovať usvedčujúce dôkazy a nemajú záujem spolupracovať na overovaní dôkazov. Je nepravdepodobné, že USA povolia medzinárodný overovací proces, ktorý má potenciál odhaliť ich zločiny proti ľudskosti – hoci existujú vhodné rámce vrátane Dohovoru o biologických zbraniach (BWC – Biological Weapons Convention) a OSN na objektívne vyšetrenie.
Ohromujúcim „objavom“, na ktorý ruské sily na Ukrajine narazili, je použitie očíslovaných vtákov v laboratóriách financovaných Pentagonom. Projekt funguje takto:
Pentagon má prístup k vedeckým údajom dostupným s environmentálnymi špecialistami a zoológmi na základe štúdia migrácie vtákov a ich pozorovaní počas ročných období, ktoré sa týkajú cesty, ktorú tieto vtáky každoročne absolvujú na svojej sezónnej ceste z jednej krajiny do druhej a dokonca aj z jedného kontinentu na druhý.
Na základe týchto údajov sa skupiny sťahovavých vtákov odchytia, zdigitalizujú a pripevnia sa k nim kapsuly zárodkov vírusov, ktoré nesú čip, ovládaný pomocou počítačov. Tieto vtáky sú potom vypustené do kŕdľa sťahovavých vtákov v tých cieľových krajinách, voči ktorým má americká spravodajská služba nekalé úmysly.
Samozrejme, tieto sťahovavé vtáky cestujú na veľké vzdialenosti z jedného regiónu do druhého, z jedného kontinentu na druhý. Je napríklad známe, že putujúci albatros migruje najmenej 8 500 km na východ cez južný Pacifik k pobrežiu Južnej Ameriky a mnoho plachých albatrosov migruje na západ cez Indický oceán k pobrežiu Južnej Afriky.
Počas dlhého letu vtákov, ktoré boli digitalizované v biolaboratóriách Pentagonu, je ich pohyb krok za krokom monitorovaný pomocou satelitov a zisťované presné miesta pohybu a pobytu. Myšlienka je taká, že ak má Bidenova administratíva (alebo CIA) požiadavku ublížiť napríklad Rusku alebo Číne (alebo Indii), čip sa zničí, keď vták prelieta na ich oblohe.  
CIA to vyhodnotila ako  „vysoko efektívny spôsob ublíženia nepriateľskej krajine“ bez akejkoľvek potreby vojny, štátneho prevratu alebo farebnej revolúcie.
Rusi šokovali tvrdením, že získali takéto sťahovavé vtáky digitalizované v biolaboratóriách Pentagonu.
Sťahovavé vtáky tým, že ich používajú na prenos mikróbov alebo vírusov, sa stávajú zbraňami hromadného ničenia.
Spojené štáty v rozpore so svojimi medzinárodnými záväzkami ponechali vo svojej národnej legislatíve normy umožňujúce možnosť vykonávať práce v oblasti biologických zbraní. Spojené štáty tiež blokujú medzinárodné iniciatívy na overenie Dohovoru o zákaze vývoja, výroby a hromadenia zásob bakteriologických (biologických) a toxínových zbraní a o ich zničení.
Pointa je, že iba americká spravodajská služba – a možno aj prezident Biden, v zriedkavom stave príčetnosti – by vedeli, kde boli všetci ľudia doteraz v tomto storočí infikovaní vtákmi hromadného ničenia. Bola Ebola, ktorá zdevastovala Afriku, testovacím prípadom a predchodcom udalostí, ktoré sa stali?
Čína a Rusko v BR OSN požiadali USA, aby zverejnili informácie o činnosti v 360 laboratóriách kontrolovaných USA na celom svete. USA to odmietli s výhovorkou, že nejde o výskumy biologických zbraní. Chabé tvrdenie s odmietnutím poskytnutia dôkazov svojich tvrdení. Je pritom vysoko pravdepodobné, že ide o medzinárodne zakázané výskumy biologických zbraní hromadného ničenia, keďže všetky tieto výskumy idú z rozpočtu Pentagonu.
Zarážajúca je aj skutočnosť, že Izumi Nakamitsu, námestníčka generálneho tajomníka OSN a vysoká predstaviteľka pre záležitosti odzbrojenia, uviedla, že bola informovaná o predložení nových dokumentov Ruskou federáciou v súvislosti s obvineniami z programov biologických zbraní na Ukrajine. Ako informovala Radu na podobnom zasadnutí 11. marca, OSN nevie o žiadnych takýchto programoch biologických zbraní. Tvrdila, že OSN v súčasnosti nemá mandát, ani technickú alebo operačnú kapacitu na vyšetrovanie takýchto informácií. Toto stanovisko je vysoko alibistické a toxické. OSN týmto vyhlásením zatvára oči nad Ruskom predloženými dôkazmi. Pritom by stačilo urobiť jedinú vec. Vyzvať USA nech verejne vyvráti dôkazy predložené Ruskom. To sa však nestalo a USA dôkazy nevyvrátilo. Zrejme nebolo čím…
A čo COVID-19, o ktorom je známe, že pochádza z financovaných laboratórií, ktoré spravovali USA?  Je zrejmé, že USA sa zločinným spôsobom vo svojom zúfalstve sa snažia zvrátiť svoj globálny úpadok a obnoviť svoju hegemóniu vo svetovom poriadku, ktorý neúprosne smeruje k multipolarite.
Z mesta SNP Ivan Štubňa
Viac na:
https://www.newsclick.in/Migratory-Birds-Mass-Destruction
https://www.business-standard.com/article/international/us-working-with-ukraine-to-produce-biological-weapons-russia-122031701281_1.html
https://www.un.org/press/en/2022/sc14835.doc.htm
https://www.state.gov/wp-content/uploads/2019/02/05-829-Ukraine-Weapons.pdf


Nejčtenější za týden