Špatná cesta …
RSS

Špatná cesta …

BEZ KOMUNISTŮ
Okupace naší země nebyla jen 21. srpna 1968, ale trvala přes 21 let. Skončila až když Kreml souhlasil s odchodem okupačních vojsk (v roce 1990, Kreml tehdy reprezentoval Gorbačov). Poslední okupační jednotky odešly až v roce 1991.

Jak je vůbec možné, že na prezidenta kandiduje aktivní podporovatel okupace našeho státu, spolupracovník s okupanty – člen vojenské rozvědky, předseda komunistické organizace v ní, agent s krycím jménem Pávek, školený čs. dcerou sovětské GRU.
Petr Pavel.
V zemích jen trochu normálních, které mají takové instituce jako úřad na ochranu ústavy by to ani nebylo možné.
A jak je vůbec možné, že získává takovou podporu? Také od lidí, kteří tvrdili, že jsou proti komunistům a byli i na našich akcích.
Je to tady jak v Andersenově pohádce Císařovy nové šaty. Všichni vidí, že císař žádné šaty nemá, že je nahý, ale nikdo to neřekne. Nakonec jen malé dítě.
Nebo jako při volbách v roce 1946: Západ nás zradil tak to zkusíme s Východem, s komunisty. To přece nemůže být tak špatné.
Jak říká Stanislav Penc ke kandidatuře a podpoře Pavla:
„Je to flusanec do tváře všem těm co se postavili proti totalitnímu komunistickému režimu. Vypořádávat se s komunistickou minulostí rozdělením společnosti protlačováním funkcionáře KSČ, rozvědčíka tajné policie a lháře je špatná cesta.“
 
FB
The post Špatná cesta … first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden