Do finále Miss Paříže se dostal přeoperovaný chlap – bude i Miss Francie?
RSS

Do finále Miss Paříže se dostal přeoperovaný chlap – bude i Miss Francie?

Francie samozřejmě není první zemí, která v rámci LGBTQI propagandy dostala biologického muže na vysoké příčky v soutěži Miss. V minulosti se již docela vysoko dostala „trans žena“ (tedy  původně biologický, přeoperovaný muž) i v USA, ale i některé další zemi již povolily trans osoby v soutěži.
Ty jsou povoleny i v soutěžích mezinárodních, na příští Miss World nebo Miss Universe se tak může objevit za Francii i tato soutěžící. Předpokládám, že v dnešní době má šanci vyhrát i tuto soutěž nebo se alespoň dostat na druhé místo za Ukrajinky, které jistě letošní ročník uvedených soutěží vyhrají.
Andréa Furet , 19letá herečka, oznámila svou kandidaturu na Miss Paříž, jejíž volba se uskuteční 19. června.
Bude budoucí Miss Francie trans žena? Andréa Furet, 19, je jednou z  finálových 12 kandidátek na volbu Miss Paris 2022, oznámili organizátoři soutěže krásy začátkem tohoto týdne. Volby se uskuteční 19. června před finále Miss Francie, které se bude konat na konci roku.
Andréa Furet je první trans kandidátkou v historii soutěže Miss Francie. Tato soutěž loni oslavila stoleté výročí.
Nová prezidentka společnosti Miss France Alexia Laroche-Jouber  loni otevřela dveře účasti transgender kandidátek: „Není problém. Žádný problém,“ naznačila do mikrofonu rádia Sud.
Elisabeth Moreno, ministryně pro rovnost žen a mužů, zároveň řekla: „Je to součást diskusí, které jsme vedli s Alexií Laroche-Joubert a v současné době o tomto tématu přemýšlíme. To je možné.“
Na stejnou otázku v roce 2019 Sylvie Tellier vyjádřila více výhrad : „Nemyslím si, že Francouzi jsou připraveni zvolit Miss transsexuálku,“ prohlásila. „A pokud Francouzi nebudou připraveni, nebude žádná Miss transsexuální.“
A stačilo jen pár let a trans kandidátka na Miss je realitou. Již nyní je jisté, že to dotáhne velmi daleko.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden