VIDEO: Děsivé záběry ruského výsadkáře v epické bitvě o město Kremennaja! Výsadkář natočil na kameru, jak zastřelil ukrajinského vojáka a českého nebo slovenského žoldáka! Ruské sociální sítě spekulují, že šlo o Poláka, ale nadávka žoldáka polsky opravdu
RSS

VIDEO: Děsivé záběry ruského výsadkáře v epické bitvě o město Kremennaja! Výsadkář natočil na kameru, jak zastřelil ukrajinského vojáka a českého nebo slovenského žoldáka! Ruské sociální sítě spekulují, že šlo o Poláka, ale nadávka žoldáka polsky opravdu

VIDEO: Děsivé záběry ruského výsadkáře v epické bitvě o město Kremennaja! Výsadkář natočil na kameru, jak zastřelil ukrajinského vojáka a českého nebo slovenského žoldáka! Ruské sociální sítě spekulují, že šlo o Poláka, ale nadávka žoldáka polsky opravdu nezněla! Výsadkář chtěl vojáky zajmout, přetahoval se s Ukrajincem o samopal, ale byli zmateni a mysleli si, že výsadkář je Ukrajinec, protože přišel zezadu z týlu a ne zepředu! Zimní ofenzíva je na spadnutí, otěže Speciální operace převzal přímo náčelník generálního štábu Ruské armády Valerij Gerasimov, což se očekávalo před začátkem Rusko-Běloruské operace!
Ruské sociální sítě byly ve středu doslova ve varu z uveřejněného videa ruského výsadkáře, který zveřejnil nahrávku z kamery GoPro na své přilbě, jak během ruského útoku na obklíčené ukrajinské jednotky u města Kremennaja jeho jednotka vtrhla do zad ukrajinským zákopovým liniím, což ukrajinští vojáci nečekali, protože nemají komunikační techniku, nemají vybavení, nemohou komunikovat a jsou velmi řídce rozprostřeni po obrovském území.
Ruští výsadkáři vtrhli ukrajinské armádě do zad od severozápadu, což vojáci zakopaní v lese vůbec neočekávali a strhla se obrovská bitva, která byla naplněna chaosem z ukrajinské strany. Uveřejněné záběry ruského výsadkáře zachytili naživo zastřelení dvou vojáků v ukrajinskému okopu, kterým skupina ruských výsadkářů vtrhla do zad. Výsadkář hodil směrem k okopu Ukrajinců granát a vzápětí vyrazil dopředu. Video není pro slabé povahy, zachycuje zastřelení dvou vojáků z bezprostřední blízkosti!
document.createElement('video');
https://aeronet.news/wp-content/uploads/KremennajaFightFinal.mp4
V okopu našel dva vojáky, kteří leželi a očekávali útok z opačné strany zepředu, nikoliv zezadu. Třetí voják v okopu ležel na zemi a byl zjevně již mrtvý po předchozím zásahu granátem. Oba zbylí vojáci byli zjevně po explozi granátu otřeseni a dezorientováni. Do okopu ale granát nespadl, protože to by nikdo nepřežil. Padl podle všeho těsně vedle okopu. Ruský výsadkář začal na oba vojáky křičet, aby odložili zbraně, ale dezorientovaný ukrajinský voják nechtěl svůj samopal pustit, i když ruský výsadkář mu zbraň velmi riskantně vytahoval z rukou. Ukrajinský voják křičel, že oni jsou přece jejich! Ukrajinský voják byl naprosto dezorientovaný a myslel si, že když voják přichází zezadu, že je to Ukrajinec z týlu a nikoliv ruský nepřítel. Zbraně se nechtěl vzdát.
Druhý voják, který seděl vedle Ukrajince, se náhle rozpovídal a ve zvuku okolní palby a střel zaznělo “ Ne, do píče! ” anebo “ Nie, do piči! ” a ruský voják křičel na Ukrajince, aby mu okamžitě a hned dal tu zbraň. Voják sedící vedle Ukrajince, když začal mluvit a natahovat ruce k ruskému výsadkáři, tak levou rukou sáhl na zbraň a položil ji kousek od sebe, ale ruský výsadkář ve stresu, jakmile viděl, že se dotkl zbraně, tak zahájil palbu a oba dva vojáky, kteří se odmítli vzdát, na místě zastřelil. Jednalo se podle všeho o omyl, oba vojáci byli dezorientovaní z toho, že výsadkář přišel zezadu do jejich týlu a mysleli si, že ruský voják je Ukrajinec. To je prostě surová tragédie války.
Ukrajinská armáda je na pokraji kolapsu, videa z fronty zachycují chaos a zmatek na pozicích
Výsadkář následně kolegovi, který stál za stromem naproti sdělil, že ti dva byli hrdinové z NATO. Bitva o město Kremennaja je jednou z nejzuřivějších bitev posledních dnů na Donbasu, přirovnat se dá pouze k bitvě o právě Rusy dobytý Soledar. Na ukrajinské straně slouží několik stovek českých a slovenských žoldáků, kteří se nachází na obranných liniích Artěmovsk – Soledar – Seversk, dále Kremennaja – Svatovo a Kupjansk.
Na těchto obranných liniích podle informací naší redakce od ruských novinářů bojuje většina žoldáckých útvarů z celé EU a Rusové na sociálních sítích slovanské jazyky a přízvuky žoldáků přisuzují univerzálně a omylem jen a pouze Polákům, ale právě v tomto videu máme velmi silné podezření, že jeden z těch vojáků na videu, který pronesl tu nadávku, je s vysokou pravděpodobností Čech nebo Slovák, protože “ Ne, do píče/píči ” se dost překrývá a není možné z videa prostoupeného řevem střelby zachytit koncovku nadávky. Stejně tak není možné přesně určit, jestli tam vyslovuje české “Ne” nebo slovenské “Nie”.
Ruský odminovací robot na předměstí Bachmutu Ukrajinská armáda poslala do masového mlýnku na Donbasu úplně všechno, co měla k dispozici a už nemá lidi. Do okopů se tak umisťují žoldáci, anebo kombinace Ukrajince a cizince. Výše uvedené video zachycuje, jaký chaos panuje v ukrajinských pozicích na frontě, kde Rusové už nemají problém ani v tom, že klidně vpadnou Ukrajincům do zad, protože Ukrajincům chybí velitelé, komunikační propojení a spojení se štábem.
Video zachycuje i to, že na rozlehlé lesní linii je tento okop úplně osamocen, je velice mělký, vojáci se nestačili zakopat dost hluboko, neexistují ani zákopová propojení, pouze ostrůvkovité mělké okopy, které se budují jako nouzové dočasné řešení. Na Ukrajině se schyluje k zimní operaci Ruské a Běloruské armády a ve středu přišel z Kremlu obrovský signál, co se začne odehrávat. Rusko-Běloruská invaze je na spadnutí!
Rusko-Běloruská operace je za dveřmi, Kreml přesunul velení SVO přímo do rukou náčelníka generálního štábu
Ministr obrany Sergej Šojgu na příkaz Vladimira Putina po nočním jednáním s vrchním velením, kterého se účastnili zástupci generálního štábu Běloruských vojsk, jmenoval [ 1 ] s okamžitou platností Vrchním velitelem Speciální vojenské operace na Ukrajině náčelníka generálního štábu Ruské armády Valerije Gerasimova a Sergej Surovikin byl jmenován jeho zástupcem a současně velitelem leteckých sil.
Vrchní velitel pozemních sil Oleg Saljukov a zástupce náčelníka generálního štábu Alexej Kim byli rovněž jmenováni zástupci Valerije Gerasimova. Až dosud nebyl Valerij Gerasimov do Speciální vojenské operace nijak zapojen, ale to se nyní mění, protože Ruská armáda začne provádět operaci na Ukrajině ve spolupráci s generálním štáběm jiného státu a jiné armády, a to s generálním štábem Běloruské armády. Tady je třeba vyvrátit informace, které zazněly na změnu velení operace. Generál Surovikin nebyl vyhozen z velení operace, to je zásadní omyl.
Valerij Gerasimov, náčelník generálního štábu Ruské armády Ve vojenském velení totiž nemůže Sergej Surovikin koordinovat vojenské operace na Ukrajině s jinou armádou jiné země. To může pouze generální štáb a jmenovitě jeho náčelník, tedy Valerij Gerasimov , který až dosud nebyl k vojenské operaci na Ukrajině potřeba. Přesunutí velení operace přímo na Gerasimova jako náčelníka ruského generálního štábu je naprosto jasným znamením, že Rusko-Běloruská operace na Ukrajině je na spadnutí. Převedení speciální operace na Ukrajině do rukou Gerasimova má jediný důvod, autorizaci propojení vojenských operací dvou spojeneckých armád na společném území.
Přesun velení do rukou náčelníka generálního štábu znamená propojení velení štábů ruské a běloruské armády. A Slováci přijdou o Patrioty na západě Slovenska
Velení operace od toho okamžiku už nebude probíhat z úrovně divizí Ruské armády, ale přímo z generálního štábu, který bude autorizovat operace a koordinovat činnost s vojskovým tělesem Běloruska. Proto byl Gerasimov aktivován a převelen do funkce velení speciální operace. Ukrajinská armáda je na hraně kolapsu a zhroucení. Svědčí o tom i stažení amerického komplexu Patriot ze Slovenska [ 2 ], takže Slováci zůstanou bez PVO komplexu v oblastí letecké základny Kuchyňa v Malackách. To je důsledek skvělého nápadu Hegerovy vlády zbavit se komplexu S-300 vloni na jaře a darovat ho Ukrajině. Teď nemají na západě Slovenska ani S-300, ani Patrioty. Zůstali jim tam jenom igioty. (Tento vtip nám zaslal čtenář ze Slovenska, ale bohužel není moc k smíchu, je to popis reality o situaci v zemi pod Tatrami).
Americký PVO komplex Patriot Doktrína Sergeje Surovikina přinesla své ovoce a Ukrajina je vařená, pečená, smažená a je přichystaná ke konzumaci. Přesně proto dostává do ruky otěže právě teď generální štáb Ruské armády a spuštění Rusko-Běloruské operace na Ukrajině je otázkou každého okamžiku. Spolu s operací se očekává, že Kreml vyhlásí druhé kolo mobilizace, a to tak, aby branci se stačili vycvičit do začátku jara, kdy přijdou jarní operace, které mají být závěrečnou fází Speciální vojenské operace na Ukrajině.
Ruský mlýnek na maso na Donbasu přinesl prakticky po roce své finální plody, ukrajinská armáda je bez mužů a žoldáků už je tak málo, že postup Ruské armády prostě nelze zastavit. Rusové postupují podél celé fronty a ukrajinská armáda už ani neustupuje, protože kvůli chybějící komunikaci a vysílačkám nedostávají už vojáci vůbec žádné instrukce ke stažení, k ústupu, prostě čekají v okopech, až jim do zad najednou vtrhnou Rusové a ukrajinští vojáci a jejich cizinci v rolích žoldáků netuší, kde se tam vzali.
Česko bude řízeno jako korporace, vláda se bude chovat jako firma a bude si platit vlastní média jako firemní Public Relations
Petro Fialenko požehnal českým tankům, ale toto žehnání přinese Ukrajině prokletí, protože Fialův podpis je prokletý. Pod co se český premiér podepíše, to se rozbije, porouchá, rozsype, nefunguje, selhává a nakonec to zmizí beze stopy. A netýká se to jen tanků. Plánem Fialenkovy vlády je ukrajinizace ČR poté, co Ukrajina se rozpadne a spousta Ukrajinců si spočítá, že v té zemi Bandery již není budoucnost. Ukrajinizace bude spojena s procesem naroubování banderismu do českého školství. Znovu se začnou děti ve školách hajlovat, vzniknou síně tradic Wehrmachtu, budou se dále odstraňovat pomníky Rudé armády, začnou se stavět pomníky Vlasovcům a Banderovi.
Oslavy Banderova narození v Kyjevě Korporátní fašismus bude v ČR úzce propojen na ukrajinský nacismus, který se bude prolínat s revizionismem II. sv. války a s revanšismem německých nacistických pohrobků. Tyto procesy fašizace skrze korporátní fašismus postupně nahradí v ČR a v celé prostoru Trojmoří tzv. liberální demokracii. Ta postupně úplně zmizí a transformuje se do hajlování na počest korporátního fašismu. Stát bude řízen jako korporace, jako firma. A ta firma bude razit svazkové, tedy fašistické řízení společnosti. Bude to svazek korporací, vojensko-průmyslového komplexu a kooptovaných a státem dotovaných médií. Však i to se už chystá v Česku, kde vláda chce blokovat nepohodlné weby zákonem, a na straně druhé financovat média ze státního rozpočtu, tedy ta média, která budou s korporátní vládou spolupracovat. Tak jest dáno!
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden