Francie: Afghánec, který se pokusil na ulici podřezat muže, nebyl uvězněn, posléze znásilnil chlapce
RSS

Francie: Afghánec, který se pokusil na ulici podřezat muže, nebyl uvězněn, posléze znásilnil chlapce

Tento případ přináším zejména proto, abych opět poukázala na zvrácenou evropskou justici. Dlouhodobě je znát, že celoevropská justice muslimským dobyvatelům silně nadržuje, což většinou znamená, že vrah nekončí na dlouhé roky ve vězení, ale pouze na realtivně krátkou dobu v komfortním psychiatrickém sanatoriu.
Nicméně tentokrát neskončil Afghánec, který se na ulici pokusil podřezat turistu, ani na psychiatrii, kde by byl alespoň na čas izolován od společnosti, ale byl záhy po činu, při kterém měl v úmyslu zabíjet, propuštěn na svobodu.
Po čase co si užíval svobody jako bezúhonný jedinec, se uchýlil ke znásilnění. Díky precedentu z minula je navíc pravděpodobné, že za znásilnění chlapce nebude dotyčný potrestán, případně dostane jen symbolický trest.
Afghánec, který žije ve Francii nelegálně, byl zatčen pro podezření ze znásilnění 14letého chlapce ve francouzské vesnici na Štědrý den loňského roku.
Útok se údajně odehrál přibližně v 15:30 na Štědrý den 24. prosince ve vesnici Croisilles (Pas-de-Calais), kde byl nezletilý znásilněn a byl mu ukraden mobilní telefon.
Novinář Amaury Bucco  v pondělí tweetoval , že místní úředníci původně odmítli odpovědět na otázky o znásilnění, když byli minulý měsíc osloveni CNews, s odkazem pouze na krádež mobilního telefonu během incidentu, nicméně místní prokuratura nyní potvrdila, že vyšetřování útoku probíhá a bylo zahájeno obžalobní řízení proti 25letému afghánskému státnímu příslušníkovi.
Podezřelý má historii násilí a byl již místně znám tím, že byl v roce 2020 propuštěn z přijímacího centra (CAES) v Croisilles, zřízeného v roce 2017, kde jsou zkoumány administrativní žádosti migrantů.
Zaměstnanec CAES řekl CNews v prosinci, že podezřelý, známý jako Zalakahan S., vyhrožoval, že zabije zaměstnance centra.
Navzdory hrozbám si ilegál našel cestu do Paříže, kde byl následně v únoru 2022 zatčen a obviněn z pokusu o vraždu poté, co se pokusil bodnout turistu do krku.
Zalakahan S. se i po obvinění nevysvětlitelně mohl volně pohybovat na svobodě a v březnu 2022 se vrátil do Croisilles, kde měl bydliště. Tam pobýval až do znásilnění nezletilého chlapce minulý měsíc.
„Prokuratura v Arrasu dodává, že zahájení soudního vyšetřování případu znásilnění s přitěžujícími okolnostmi se předpokládá v nadcházejících dnech před vyšetřujícím soudcem  soudu v Béthune, vzhledem k trestní povaze případu,“ napsal novinář Bucco na Twitteru.
Migrační centrum v Croisilles bylo od svého založení v roce 2017 předmětem řady znepokojivých trestných činů spáchaných migranty.
Rok po jeho založení byl Maročan pobývající v centru odsouzen za sexuální napadení mladé dívky, která pracovala jako pokladní ve vesnickém obchodě.
O dva roky později, v roce 2020, byl uvězněn další afghánský státní příslušník, který také pobýval ve Francii nelegálně, a bylo mu řečeno, aby zaplatil příplatek 600 EUR  oběti. Afghánec se dopustil sexuálního napadení mladého chlapce ve vesnici.
Zde připomínám, že Afghánci velmi často nebývají za znásilnění nezletilých chlapců trestáni nebo dostávají jen velmi mírné tresty. Soudy zdůvodňují takto mírné tresty tím, že v Afghánistánu je znásilňování nezletilých chlapců tradiční zvyk a dotčení údajně netuší, že páchají trestný čin.
Zvrácený zvyk, nazvaný bacha bazi, o němž jste si mohli více přečíst zde (včetně videí), je tak u mnoha evropských soudů považován za polehčující okolnost v případech znásilnění chlapců.
Je tedy jen otázkou času, kdy bude prakticky beztrestné i znásilňování nemuslimských žen muslimy. To je totiž také islámský zvyk, který je nejen ospravedlněný, ale přímo doporučovaný Koránem.
Takový přístup byl již ostatně vidět na případech znásilňovacích gangů v britských městech, kdy většina pachatelů zůstává nepotrestána…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Francie: Afghánec, který se pokusil na ulici podřezat muže, nebyl uvězněn, posléze znásilnil chlapce se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden