Německo: Levicoví extremisté napadli na ulici sekerou dva muže za to, že mají opačný politický názor
RSS

Německo: Levicoví extremisté napadli na ulici sekerou dva muže za to, že mají opačný politický názor

V Německu již delší dobu řádí ultralevičáci jak „utržení ze řetězu.“ Nejde zdaleka jen o klimatické idioty, ale také o další skupiny ve stylu Antify. Časté nepokoje, napadání politických oponentů, velmi časté útoky na politiky AfD, včetně vypálených aut či těžkých zranění, nejsou ničím, co by německou vládu, která tyto bojůvky podporuje, zajímalo.
Napadají vládní oponenty, takže se na jejich činy zpravidla příliš neupozorňuje a případné tresty jsou velmi mírné. Podle německé vlády jsou problémem údajní pravicoví extremisté (což je kdokoli, kdo má názor jen trošku doprava od vlády) a rozhodně ne islámští radikálové nebo ultralevičáci.
Ve skutečnosti však za většinou útoků či přečinů stojí právě muslimové nebo ultralevice.
Podezřelá levicová extremistická skupina, která byla vyzbrojena sekerou a pepřovým sprejem, vážně zranila dva muže v Erfurtu. „Obě oběti patří k pravicově extremistickému spektru. Podle současných poznatků lze předpokládat politickou motivaci,“ uvedla policie.
Podle úřadů několik maskovaných lidí napadlo dva muže ve věku 24 a 34 let, kteří byli ve čtvrtek ráno na cestě do práce. Následně pachatelé uprchli. Obě oběti byly po útoku hospitalizovány s vážnými poraněními hlavy. Nejsou ve smrtelném nebezpečí.
Není to první útok tohoto druhu v Erfurtu. Již v dubnu ultralevičáci brutálně zaútočili na obchod módní značky „Thor Steinar.“ Značka byla po léta obviňována, že je populární u pravicových extremistů.

Immer wieder prügeln die vermummten Täter auf die am Boden liegende Frau ein. Der Angriff, den die JF als Video dokumentiert, ist jedoch nur ein Teil einer konzertierten linksextremen Aktion. #Linksextremismus
Alle Infos: https://t.co/00SfSSS8wO pic.twitter.com/NueUZROvna
— Junge Freiheit (@Junge_Freiheit) April 27, 2022

Při loňském útoku, který byl zdokumentován na videu, levicoví extremisté zbili bezbrannou, zničenou prodavačku. Znovu a znovu jí zasáhli obuškem nohy, chodidla a hlavu. Pak jí zblízka nastříkali pepřový sprej do obličeje.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Levicoví extremisté napadli na ulici sekerou dva muže za to, že mají opačný politický názor se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden