Německá strana Zelených nahrazuje svého vlastního bílého ministra spravedlnosti černoškou, která nemá žádné právnické vzdělání ani politické zkušenosti
RSS

Německá strana Zelených nahrazuje svého vlastního bílého ministra spravedlnosti černoškou, která nemá žádné právnické vzdělání ani politické zkušenosti

Pro významný politický post již dnes není v pokrokových zemích zapotřebí mít znalosti, vzdělání či praxi. Dnes je na prvním místě co největší „rozmanitost.“ Tedy preferuje se co nejvíc barevných, LGBTQI a různých jiných menšin.
S obsazováním postů ministrů a dalších zaměstnanců administrativy na základě uvedených kritérií začal Biden, který má v týmu značný počet barevných i LGBTQIA a nyní se ho snaží napodobovat i v pokrokových evropských zemích.
Německo nám v poslední době ukazuje, jak jde s dobou. Po schválení zákona, podle kterého se kdokoli může prohlásit za jakékoli pohlaví i bez operace nebo hormonální terapie, se nyní dostali dva biologičtí muži, kteří se prohlásili za ženu, dokonce do TOP10 soutěže Miss Německo.
A aby byli pokrokoví i v „barevné rozmanitosti,“ rozhodli se nyní Zelení vyměnit heterosexuálního bílého muže na postu ministra spravedlnosti za černošku, která sice nemá příslušné vzdělání, ale to je v dnešní době zcela podružné…
Na Západě mnoho bílých mužů, kteří se hlásí k agendě multikulturalismu, progresivismu a otevřených hranic, zjišťuje, že jsou příliš bílí a příliš mužští na to, aby byli užiteční společensko-politickému systému.
Poslední případ, když Strana zelených v německé spolkové zemi Durynsko odvolala svého vlastního ministra spravedlnosti Dirka Adamse,  tento trend podtrhuje. Ničím se na svém postu neprovinil, ale je prostě muž špatné barvy pleti, což, jak přiznala sama strana Zelených, bylo hlavním důvodem pro jeho propuštění.
Adamse nyní nahradí míšenka Doreen Denstädtová. Durynský ministerský předseda Bodo Ramelow z Die Linke vyhodil Adamse, který byl ministrem pro migraci, spravedlnost a ochranu spotřebitele. K odvolání došlo poté, co Strana zelených přímo požádala, aby byl nahrazen Denstädtovou, která nemá žádné právnické vzdělání ani politické zkušenosti.
Denstädtová působila pouze jako úřednice v policejním svěřeneckém úřadu durynského ministerstva vnitra. Její nedostatek zkušeností v jakékoli skutečné podstatné roli znamená, že její  kariérní skok na novou pozici ministryně spravedlnosti pro celý německý stát je dán pouze její barvou pleti a pohlavím.
Vedení Zelených označilo rozhodnutí za „bolestivý krok“, ale nezbytný. Adams, 54letý politik, který je ve funkci od března 2020, se nechtěl dobrovolně vzdát své pozice.
Adams původně zveřejnil, že byl vytlačen z postu poté, co ho dva státní předsedové, Ann-Sophie Bohmová a Bernhard Stengele, v neděli požádali, aby odstoupil.
„V současné situaci, z odpovědnosti vůči mému ministerstvu, nemohu této žádosti vyhovět,“ napsal Adams v osobním prohlášení podle německých novin  FAZ. Argumentoval tím, že jeho resort v současné době řeší „extrémně náročnou příjezdovou situaci“ související s migrační krizí. Poukázal také na důležitá rozhodnutí týkající se generační výměny v soudnictví a obrovské výzvy v oblasti ochrany spotřebitele.
Poté vyzval své vlastní vedení Strany zelených, když napsal, že pokud chtějí, aby odešel, mohou svobodně požádat (státního) premiéra, aby ho vyhodil.
Přesně to se stalo a Adams byl ze své role odvolán. Vzhledem k programu Strany zelených však někteří říkají, že Adams měl vědět, k čemu se upisuje. Alternativa pro Německo (AfD) rozhodnutí kritizovala.
„Pro nás v AfD nehrají svévolné kvóty žádnou roli: pouze kvalifikace pro úřad je podmínkou pro převzetí odpovědnosti,“ napsal politik AfD Stephan Brandner.
Další vysoce postavená politička AfD, Beatrix von Storch, napsala: „Když ministr musí odejít, protože je bílý muž, aby byl nahrazen černošskou ženou, je to otevřený rasismus a diskriminace na základě pohlaví.“
K odvolání došlo po řadě odchodů do důchodu a přeskupení pozic, po nichž zůstali dva ministři Zelených – bílí heterosexuální muži –  ve státě, což je neslučitelné s postojem Strany zelených k genderovým kvótám ve vládách.
Strana zelených oslavila odvolání svého vlastního ministra kvůli pohlaví a rase prohlášením, které naznačuje, že nově jmenovaná ministryně demonstruje význam, který mají témata integrace a migrace pro Zelené.
Durynsko, považované za jednu z konzervativnějších východoněmeckých spolkových zemí, je ve skutečnosti vedeno levicovou červeno-rudo-zelenou menšinovou vládou, kterou křesťanští demokraté (CDU) a liberálové (FDP) nechali převzít moc, protože odmítli uzavřít dohodu s Alternativou pro Německo (AfD). Levice sice slibovala nové volby, ale nikdy se nekonaly. Příští volby jsou na podzim roku 2024.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Německá strana Zelených nahrazuje svého vlastního bílého ministra spravedlnosti černoškou, která nemá žádné právnické vzdělání ani politické zkušenosti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden