Americký kongresman varoval Deep state: „Jdeme po vás“ (video)
RSS

Americký kongresman varoval Deep state: „Jdeme po vás“ (video)

Možná si pamatujete na velmi zdlouhavou volbu šéfa americké Sněmovny reprezentantů. Část amerických kongresmanů za republikány odmítala schválit současného šéfa Sněmovny, dokud nepřistoupil na některé zásadní podmínky.
Tou poslední – a hlavní – bylo, že se Sněmovna reprezentantů zaváže k vyšetřování tzv. „Deep state,“ který neřídí pouze americké, ale i evropské a mnohé další světové politiky. Je to právě Deep state kdo stojí za převraty, barevnými revolucemi, válkami, zmanipulovanými volbami, covidovým podvodem a reálnou politikou loutkových vlád.
Minulý týden se v Americe všechny oči upíraly na volbu nového předsedy Sněmovny reprezentantů. Po 15 kolech hlasování byl předsedou zvolen  Kevin McCarthy .
Právě proto, že se o něm vědělo, že je loutkovým politikem, část republikánů ho odmítala zvolit.
Kongresman Dan Bishop spolu s několika dalšími republikány hlasoval proti McCarthymu 11krát, ale nakonec hlasoval pro poté, co mu bylo slíbeno , že bude moci vytvořit nový výbor, který bude vyšetřovat zákulisní aktivity vládních agentur, jako je FBI a NSA.
Policejní síly a FBI jsou podle Bishopa pro Američany nebezpečím. Soubory Twitteru ukázaly, že takové agentury spolupracují se sociálními médii, aby zakryly nevítané informace, jako je příběh o notebooku Huntera Bidena a informace o Covidu.


Bishop vyjmenoval řadu zpravodajských operací, které jsou podle něj nejen nezákonné, ale také protiamerické. „Takhle to nemůže pokračovat,“ řekl.
Kongresman se přirovnává k senátorovi Frankovi Churchi ze 70. let. Ten zjistil, že zpravodajské agentury plánovaly atentáty, sledovaly Američany a prováděly vysoce kontroverzní experimenty související s vymýváním mozků, které se později staly známými jako projekt MK-ULTRA.
Někteří z Američanů, kteří se stali obětí těchto experimentů, se později dopustili ohavných činů, jako Unabomber Ted Kaczynski, mafiánský boss Whitey Bulger a vůdce sekty Charles Manson.
Většina Sněmovny reprezentantů schválila návrh na vytvoření nového výboru.
Bishop již varoval Deep State: „Jdeme po vás.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Americký kongresman varoval Deep state: „Jdeme po vás“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden