Americký žoldák informuje o ukrajinské korupci, rozprodávání zbraní i drog
RSS

Americký žoldák informuje o ukrajinské korupci, rozprodávání zbraní i drog

Jak známo, tak mnoho amerických veteránů je neoficiálně na území Ukrajiny, kde bojují jako žoldáci. Je s podivem, že se stále najdou idealisté, kteří si myslí, že „bojují za demokracii“, jak jim tvrdila propaganda. To, že jedou do jedné z nejzkorumpovanějších evropských zemí, zřejmě mnozí netušili.
Seznamte se s  Ryanem O’Learym . V současné době je v oblasti operací Bachmut pod velením ukrajinských důstojníků. O’Leary je 34letým absolventem střední školy Carroll v Iowě a veteránem Národní gardy, který sloužil v Afghánistánu a Iráku.
Hlásí, že jeho jednotka je poddimenzovaná a postrádá těžké zbraně, protože „zmizely“. Jinými slovy, zbraně se prodávají na černém trhu. O’Leary obviňuje z logistických problémů zkorumpované, kriminální chování svého ukrajinského velení – od generálmajora až po kapitána.
Konkrétně jmenuje kapitána Barodu a poznamená, že Baroda obchoduje s řadou nelegálních narkotik. Přečtěte si následující sérii tweetů. Jsou vypovídající:






O’Leary si zřejmě podepsal rozsudek smrti. Muži jako kapitán Baroda se budou mstít velmi brutálním způsobem  každému, kdo zasahuje do jejich „podnikatelských“ aktivit.
V určitém okamžiku se  zákonodárci, média a veřejnost musí probudit ze svého bludného snu, že Ukrajina je rodící se demokracií bojující za pravdu a spravedlnost a uvědomit si, že je kleptokracií oslavující neonacistickou ideologii. Prezident Zelenskyj a jeho generál Zalušny poslali ukrajinskou mládež na jatka, zatímco ji připravili o zásoby, munici a zbraně potřebné k boji.
Žoldák O’Leary se zřejmě domů nevrátí. Informace o dění na Ukrajině se nyní díky němu šíří po celém světě, ale jeho nadřízeným se příliš nehodí do krámu.
I když je všeobecně známým faktem, že se 70% Západem dodaných zbraní rozprodá zločincům, mafiím a teroristům, přece jen je další potvrzení tohoto faktu pro západní propagandisty velmi nepříjemné. Mnohem hůř se bude ospravedlňovat další dodávání zbraní do této černé díry…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Americký žoldák informuje o ukrajinské korupci, rozprodávání zbraní i drog se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden