Americká CDC konečně vyšetřuje mrtvice spojené s genovou injekcí Pfizer
RSS

Americká CDC konečně vyšetřuje mrtvice spojené s genovou injekcí Pfizer

V několika zemích světa již bylo zahájeno vyšetřování spojení nadměrných úmrtí či různých zdravotních problémů s genovými injekcemi, kterým se říká „Covid vakcíny.“
Přesně tak, jak to předpovídalo mnoho cenzurovaných a zatracovaných odborníků, se nyní ukazuje, že vykazují velký počet vedlejších účinků. Mnoho lidí však díky neskonalé propagandě případné zdravotní problémy s těmito genovými přípravky nespojuje.
Velmi zajímavé ovšem je, že nyní se do prošetřování genových přípravků pustila i americká CDC, která dosud genové injekce propagovala a patřila k těm kdo je představoval jako „účinné a bezpečné.“
Jsou senioři vystaveni vyššímu riziku cévní mozkové příhody, když jsou posíleni novou injekcí s bivalentním mRNA genem od společnosti Pfizer-BioNTech? Americké CDC to nyní vyšetřuje. Dlouho existuje dostatek důkazů o zvýšeném riziku mrtvice po podání experimentální vakcíny.
Je dobře známo, že experimentální vakcíny Covid jsou spojeny s mnoha vedlejšími účinky, z nichž některé jsou vážné. Nedávná  studie   amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) ukázala, že senioři mají zvýšené riziko poškození srdce, plic a cév poté, co dostali injekci  mRNA od společnosti Pfizer.
Nejen to, ale zpráva  DailyClout / War Room očividně natolik znepokojila agenturu, že Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) nyní provádí vyšetřování potenciálního rizika mrtvice způsobené bivalentními posilovači od společnosti Pfizer u starších lidí.
Samotný dokument Pfizer odhalil, že 300 takových mrtvic se vyskytlo u 275 lidí. Z nich zemřelo 61. Navíc polovina mozkových příhod byla registrována do 48 hodin po podání mRNA přípravku. A nejen to: FDA o tom věděla a chtěla tuto informaci utajit po dobu 75 let  .
„V návaznosti na dostupnost a používání aktualizovaných (bivalentních) vakcín COVID-19 splnil monitorovací systém CDC Vaccine Safety Datalink (VSD) statistická kritéria, která podnítí další zkoumání toho, zda existuje bezpečnostní riziko pro ischemickou cévní mozkovou příhodu u lidí ve věku 65 let a starších, kteří dostali bivalentní vakcínu COVID-19 od společnosti Pfizer-BioNTech ,“ stojí v pátečním  prohlášení.











„Rychlá studie signálu ve VSD vyvolala otázku, zda lidé ve věku 65 let a starší, kteří dostali bivalentní vakcínu Pfizer-BioNtech COVID-19, měli větší pravděpodobnost ischemické cévní mozkové příhody během 21 dnů po očkování ve srovnání s 22-24 dny po očkování ,“ pokračuje prohlášení. 
Vzhledem k tomu, že CDC a zejména FDA v posledních letech odmítaly jakoukoli vědeckou diskuzi a zprvu šířily lživé tvrzení, že genové injekce zajišťují bezinfekčnost, vyvstává otázka, jak moc budou lidé výsledkům vyšetřování CDC vůbec důvěřovat.
Koneckonců, v posledních dvou letech bylo téma vakcín na Covid zpracováno kvazi-pseudo-náboženským způsobem a kritici experimentálních mRNA vakcín byli považováni za kacíře, kteří by měli být upáleni na „pohřebišti“ moderní inkvizice.
 











Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Americká CDC konečně vyšetřuje mrtvice spojené s genovou injekcí Pfizer se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden