Africké opičí neštovice se šíří v obohacovaných zemích EU
RSS

Africké opičí neštovice se šíří v obohacovaných zemích EU



Nedávno jsem se zde zmínila o předpokladu, že by mohly být opičí neštovice nástupcem covidu, kterého se dnes už nikdo, kdo si jím prošel jako běžným nachlazením (což je drtivá většina lidí), nebojí. Opičí neštovice mají mimo jiné i velmi jasně viditelné příznaky, i když podle všeho nejde o nějak zásadně nebezpečnou nemoc, zřejmě jde o nemoc, která má projevy blíž k planým neštovicím, než k těm pravým, které jsou velmi smrtelné.






Každopádně by byly opičí neštovice perfektní záminkou pro  další lockdowny, uzavírání hranic a mnohá jiná nesmyslná omezení, jejichž jediným cílem je zavedení systému ve stylu „globálního feudalismu“ . WHO se jejich současné šíření po Evropě velmi hodí, tato globalistická organizace si po summitu, který proběhne příští týden – a na němž mají ministři zdravotnictví členských zemí předat své kompetence – může ihned vyzkoušet, jak bude zdravotní diktatura pod kuratelou WHO plošně fungovat.
Po sedmi  potvrzených případech opičích neštovic ve Velké Británii  se nakažlivé kožní onemocnění, které má původ v Africe, rozšířilo také do Španělska a Portugalska. Podle španělských zdravotnických úřadů se jen v Madridu virem nakazilo osm lidí. V Portugalsku je v květnu 20 podezřelých a 14 potvrzených případů v Lisabonu a údolí Tagus.
Virus se také objevil ve  švédském  Stockholmu, kde jej zatím potvrdili u jedné osoby. Původ nakažené osoby samozřejmě není uveden. Včera se pro změnu objevil první případ ve  Francii .  V Itálii  již odhalili asi 20 případů, ale odhadují, že jich brzy budou tisíce.
Virus se přenáší kontaktem s nakaženými zvířaty nebo intenzivním kontaktem s nakaženými lidmi či kontaminovaným materiálem – buď kousnutím či škrábnutím od zvířat, ale také kapénkovou infekcí nebo výměnou tělesných sekretů (včetně potu). Prokázána je i cesta přenosu kontaktem s uhynulými zvířaty nebo konzumací špatně tepelně upraveného masa.
Příznaky byly zatím spíše mírné – bez vážného onemocnění. Patří mezi ně horečka, zimnice, bolest hlavy, bolest svalů, otoky lymfatických uzlin nebo extrémní únava. Mezi jedním a pěti dny po horečce se však vyrážky rozšíří na obličej a tělo. Po několika týdnech by příznaky měly odeznít.
Poslední významnější ohnisko se objevilo v roce 2003 se 47 nakaženými v USA, zemí původu byla africká Ghana prostřednictvím importovaných divokých zvířat. Další dva případy  byly zaznamenány v USA v roce 2020 a jeden případ ve Spojeném království v roce 2019.
Dosud se však opičí neštovice vyskytovaly především na africkém kontinentu.
V případech v Madridu však nyní zdravotní experti předpokládají infekci prostřednictvím tělesných sekretů, protože všech osm pacientů jsou homosexuální muži. Také v Portugalsku byli zvláště postiženi muži s homosexuálními kontakty (zpravodajská agentura Lusa,  DiePresse  ).
Ohlas, který epidemie vyvolala v mainstreamových médiích (včetně zmínky o zemi původu v Africe), dokazuje, že virus opičích neštovic nemusí být tak neškodný. Německý  lékařský časopis také  varuje : „S ohledem na případy ve Velké Británii Institut Roberta Kocha (RKI) informoval lékaře v Německu o virové infekci již před novými informacemi ze Španělska a Portugalska.“
Nejde však nejspíš ani tak o to, že by se jednalo o virus – zabiják, ale může jít o další možnost, jak udržet Evropany ve strachu a absolutní poslušnosti. I proto je mainstreamové pokrytí tak důležité, jde o stejný scénář jako u covidu  – také tam nás nějakou dobu „krmila“ korporátní média šílenými záběry z Číny, aby nám poté bylo sděleno, že „virus zabiják“ je v Evropě.
Opičí neštovice sice zatím nejsou prezentovány jako zabiják, ale úplně postačí pohled na to, jak vypadá nakažený – a mnoho lidí bude rázem vyděšeno. Navíc nikdo netuší, zda nám již někde v laboratoři nechystají nějakého nakažlivějšího a nebezpečnějšího mutanta.
Co lze z logických závěrů snadno vidět, je spojení s invazní trasou Afričanů. Toto téma je však v EU  cenzurováno mainstreamem: Španělsko, Itálie a Portugalsko jsou přece vstupní branou z Afriky. Velká Británie je také hlavní cílovou zemí Afričanů z bývalých britských kolonií, stejně jako Francie je oblíbená u migrantů z kolonií francouzských. Švédsko se pro změnu může „chlubit“ největší somálskou komunitou v Evropě.




Slovanka





The post Africké opičí neštovice se šíří v obohacovaných zemích EU first appeared on .


Nejčtenější za týden