Německo: Greta se přidala k ekoteroristům, kteří blokují vysídlenou obec Lützerath (video)
RSS

Německo: Greta se přidala k ekoteroristům, kteří blokují vysídlenou obec Lützerath (video)

Zajímalo by mne, když už se chystá to měření uhlíkové stopy a s tím související uhlíkové daně, jak dlouhá by asi byla uhlíková stopa Grety, která se neustále pohybuje po celém světě.
Jisté je, že bude mnohem delší než u průměrného Evropana.
Tentokrát se vydala do německé obce Lützerath, která je již roky vysídlena a nyní se má na jejím území těžit hnědé uhlí. Německo je totiž nuceno se k uhlí vracet poté, co vypnulo své jaderné elektrárny a sankcemi a „spřáteleným“ útokem na Nord stream se připravilo i o levný plyn.
Jenže to se nelíbí ekoteroristům, kteří v obec před časem obsadili a v posledním týdnu se snažili zabránit policii v jejím vyklizení. Klimatičtí extremisté útočili Molotovovými koktejly, hořícími barikádami a někteří se dokonce zabetonovali k zemi.

Po nějaké době se policistům podařilo klimatické idioty vyhnat, nicméně ti se stále do obce vrací. A v neděli přišli dokonce v doprovodu svaté klimatické Grety…
V neděli se skupina klimatických extremistů zapojila do protestů v hornické vesnici Lützerath v Německu. Jednou z účastnic byla švédská klimaalarmistka Greta Thunbergová, která byla  z místa spolu s ostatními ekoteroristy odvedena německou policií.
Thunbergová se objevila na místě spolu s asi 70 dalšími klimaalarmisty poblíž opuštěné a dříve okupované vesnice sousedící s velkým povrchovým dolem, kde má být obnovena a rozšířena těžba hnědého uhlí.
„Německo by se mělo stydět,“ říká Thunbergová o německých plánech, které byly také ovlivněny uzavřením jaderné energetiky.
Thunbergová se údajně objevila neohlášeně a na fotografiích a videích je vidět, jak smějící se Greta sedí na zemi mezi dvěma policisty a pak je odvedena pryč i se zbytkem skupiny.
 

pic.twitter.com/barpnwatF8
— Clown World (@ClownWorld_) January 16, 2023

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Německo: Greta se přidala k ekoteroristům, kteří blokují vysídlenou obec Lützerath (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden