Další informace o dokumentech, které hovoří o Covidu jako vojenské operaci a vakcínách jako válečném aktu (videa)
RSS

Další informace o dokumentech, které hovoří o Covidu jako vojenské operaci a vakcínách jako válečném aktu (videa)

Nedávno jste si zde mohli přečíst   další odhalení týkající se covidového podvodu, podle nichž americké ministerstvo obrany DOD od počátku řídilo tzv. „očkovaní proti Covidu“ v rámci „Národního bezpečnostního programu“ jako válečný akt proti nepřátelskému útoku.
Sasha Latypová, která tyto dokumenty zkoumala, potvrdila, že vše bylo připravováno roky a to pod záštitou Pentagonu.
Nyní se objevila nová videa, v nichž se o těchto šokujících skutečnostech hovoří.
Šokující dokumenty, které byly zveřejněny, ukazují, že americké ministerstvo obrany – Pentagon – má od začátku na starosti vojenskou operaci, kterou známe jako „pandemii koronaviru“.
Bylo nám předvedeno jen trapné politické divadlo. Dokonce i schvalovací proces kolem ‚vakcín‘. Bylo to čisté divadlo.
Když bývalá farmaceutická ředitelka Sasha Latypová tyto dokumenty odhalila, byla šokována. Prostřednictvím žádosti podané na základě svobodného přístupu k informacím jí byl umožněn přístup k přibližně 400 stínovým smlouvám, které uzavřelo americké ministerstvo ohledně „covidových opatření“, včetně „vakcín“.


Dokumenty ukazují, že klinické zkoušky covid vakcín nebyly skutečné. Ukazuje se, že pro covid byly v tichosti přijaty zákony, které uvádějí, že klinické zkoušky nejsou vyžadovány.
Subjekty měly dojem, že se účastní výzkumu vakcín, ale nebylo tomu tak. Pokusné subjekty byly uvedeny v omyl, tvrdí Latypová v rozhovoru. Jen pár lidí nahoře ví, že je to jeden velký podvod. Řadoví zaměstnanci zůstali v nevědomosti.
Navíc vakcíny nejsou vakcíny, ale jsou známé jako „protiopatření“, která se používají proti populaci.


Latypová ze smluv a dalších dokumentů zjistila, že plánování této vojenské operace začalo již v roce 2012 nebo 2013. Například „Pandemic Enterprise“ byla vytvořena v roce 2013. Do ní se zapojilo 10 šéfů federálních agentur, včetně ministerstva obrany a FDA. Zabývali se hlavně vymýšlením způsobů, jak vše utajit.
Podle Latypové zakrývají vojenskou činnost pod rouškou „zdravotní krize“ s tím, že „protiopatření“ nejsou léčiva. „To je úplně jiná kategorie.“ Byly objednány ministerstvem obrany jako ‚prototypy‘. Lidé pak byli masivně injektováni těmito ‚prototypy‘. Účel toho je zřejmý.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Další informace o dokumentech, které hovoří o Covidu jako vojenské operaci a vakcínách jako válečném aktu (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden