„BBC je virus“ – nejméně 6 budov BBC po celé Velké Británii bylo pokryto fotografiemi lidí, kteří zemřeli na vakcínu proti COVIDu (video)
RSS

„BBC je virus“ – nejméně 6 budov BBC po celé Velké Británii bylo pokryto fotografiemi lidí, kteří zemřeli na vakcínu proti COVIDu (video)

Lidé už toho lhaní a propagandy mají dost. Nejméně šest budov BBC po celé Velké Británii bylo pokryto plakáty a fotografiemi lidí, kteří zemřeli na vakcínu proti covidu.
Shromáždění s názvem „Média jsou virus“ se konalo v sobotu 7. ledna a bylo organizováno třemi různými skupinami: Lidovým odporem, Bojovníky za svobodu a Sever se sjednocuje.
Během demonstrace bylo současně zaměřeno nejméně šest budov BBC: BBC Radio Merseyside, BBC Radio Sheffield, BBC Yorkshire Leeds, BBC Media City Salford, BBC the Mailbox Birmingham a BBC Barrack Rd v Newcastlu.
„BBC je zrádce naší země,“ uvádí  se v příspěvku na Telegramu. „Všechna tato média jsou zrádci země, a to už velmi dlouho,“ pokračoval příspěvek.
Skupiny vyvěsily na okna BBC  fotografie lidí, kteří zemřeli na vakcínu.
„Budovy BBC dnes dostaly trochu pravdy,“ píše se v  příspěvku na Telegramu. „Už toho bylo dost… média nesou spoluvinu na největších zločinech proti lidskosti a musí být hnána k zodpovědnosti za smrt a škody způsobené našim přátelům a rodinám.“

Watch: BBC news studio windows being plastered with stickers, posters, and pictures of loved ones believed to be injured or killed by the Covid-19 vaccine. pic.twitter.com/TMsEeNHNeG
— The Canadian Independent (@canindependent) January 16, 2023


6 #BBC Buildings got sticker bombed, #ScumMedia Masked the Truth! pic.twitter.com/qX8y0mxxW0
— Eddie Booth. Stop the illegal invasion, (@SirEdwardBooth) January 9, 2023

Podle oznámení skupin BBC:
Umlčuje mrtvé a zraněné na sociálních sítích.
Dostala 23,7 milionu dolarů od Nadace Gatesových.
Gates koupil akcie BioNTech v září 2019 za 55 milionů dolarů – „BBC je odhodlána dosáhnout náležité nestrannosti ve všech svých výstupech.“ ~ Redakční pokyny BBC.
Níže jsou jen některé z fotografií britských občanů, kteří zemřeli na experimentální vakcínu Covid zveřejněné na sídle BBC:











Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ] Článek „BBC je virus“ – nejméně 6 budov BBC po celé Velké Británii bylo pokryto fotografiemi lidí, kteří zemřeli na vakcínu proti COVIDu (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden