Klaus Schwab a George Soros na poslední chvíli odřekli účast na summitu v Davosu
RSS

Klaus Schwab a George Soros na poslední chvíli odřekli účast na summitu v Davosu

Klaus Schwab se přidal k Georgi Sorosovi a také náhle odřekl účast na výročním zasedání Světového ekonomického fóra v Davosu, které bude probíhat ode dneška do 20. ledna.
S odkazem na neočekávaný „konflikt v časovém rozvrhu“ Soros o víkend oznámil, že se v pondělí zasedání WEF nezúčastní.

Due to an unavoidable scheduling conflict, regrettably I cannot attend the @WEF Annual Meeting in Davos this year as I have in past years. I plan to deliver a speech in Munich on the eve of the @MunSecConf . Details to come. — George Soros (@georgesoros) January 10, 2023 Pokud jde o Schwaba, ten oznámil, že trpí neočekávaným „zdravotním problémem“ a nečeká, že by byl schopen se summitu v Davosu zúčastnit.
Tato překvapivá oznámení dvou klíčových globalistů stanovilo tón divných řečí, když mnozí účastníci Davosu teď říkají, že jim dělá starosti, co se opravdu za scénou děje.

BREAKING: George Soros has just pulled out of the 2023 WEF Forum in Davos, following Klaus Schwab’s similar exit on this past Friday. Something is brewing… — James Bradley (@JamesBradleyCA) January 16, 2023
Why did Klaus Schwab and George Soros both just pull out of the World Economic Forum meeting in Davos? Is something going down? — Lavern Spicer (@lavern_spicer) January 16, 2023 Kim Dotcom citovaný zpravodajskou zprávou předtím publikovanou Newspunch poukazoval, že elitáři jsou vyděšení.

Klaus Schwab needs 5000 military men to protect the #WEF meeting this year. What do you think they are worried about? pic.twitter.com/6ep25kDDB8 — Kim Dotcom (@KimDotcom) January 12, 2023 Absence Sorose a Schwaba však nižší sortu elitářů nezastavila, aby se v tomto globalistickém ústředí ve švýcarském městečku nerojila kvůli účasti na výročním summitu.
V posledních dnech se stovky soukromých tryskáčů slétaly na letiště kolem Davosu, aby za zavřenými dveřmi prodiskutovali tzv. globální problémy jako klimatická změna.
„Bohatí a mocní se slétají do Davosu, aby za zavřenými dveřmi prodiskutovali klima a nerovnost mezi lidmi, k čemuž využívají tu nejnerovnější a nevíce znečišťující dopravu: soukromé tryskáče,“ řekl zpravodajskému webu Politics.co.uk dopravní aktivistka kampaně Evropská mobilita za Greenpeace.
Greenpeace publikovala novou zprávu, která ukazovala 1 040 soukromých tryskáčů létajících sem a tam na letištích kolem Davosu během loňského zasedání, čímž čtyřnásobně kvůli soukromým tryskáčům narostly emise CO2 oproti průměrnému týdnu.

The world’s elite has arrived in Davos on over 1000 private jets to lecture you about climate change. pic.twitter.com/2WyDiqLbV6 — DiEM25 (@DiEM_25) January 16, 2023 Skutečnost, že účastníci WEF se shromažďují pouze soukromými tryskáči, aby prodiskutovali klimatickou krizi, je to nejperfektnější pokrytectví. Pokud by opravdu byla nějaká krize, copak by tito tzv. bojovníci za klima nepoužili veřejnou dopravu, aby zachránili planetu? Možná je ale ta krize, kterou WEF tolik protlačuje, jen vyfabrikovaný humbuk.
January 16, 2023 Baxter Dmitry 
Zdroj: https://newspunch.com/klaus-schwab-george-soros-pull-out-of-wef-davos-summit-at-the-last-minute/


Nejčtenější za týden