Německu se přechod na „udržitelnou“ energii nevyplácí, uvažují o přídělu elektřiny pro elektromobily a tepelná čerpadla
RSS

Německu se přechod na „udržitelnou“ energii nevyplácí, uvažují o přídělu elektřiny pro elektromobily a tepelná čerpadla

Od samého začátku, kdy byly propagovány elektromobily současně s tzv. „udržitelnou energií,“  bylo jasné, že pokud by se všechny auta na fosilní paliva (včetně nákladních aut a autobusů) vyměnila za elektromobily, pak plánovaná zelená energie nebude mít šanci vytvořit dostatek elektřiny pro všechna elektrická vozidla.
Logicky se tak nabízí jen dvě možnosti: Buď bude omezeno vlastnictví aut a v provozu jich tak bude výrazně méně nebo dojde k zavedení velmi přísného energetického přídělového systému. Poslední možností by samozřejmě byl i odklon od zelené energie.
Stejným problémem se pak ukazují být i velmi propagovaná tepelná čerpadla, kterými stále více lidí nahrazuje plynové kotle. Jsou totiž energeticky velmi náročná a v kombinaci s rostoucím počtem elektromobilů již nyní dochází v Německu k problémům…
Propaganda e-mobility a vytápění elektřinou se dál ozývá ze všech médií. Ti občané, kteří poslušně naslouchají politikům a jejich hlásným troubám, by se ale mohli brzy dostat do problémů.
Šéf Spolkové síťové agentury Klaus Müller chce v případě potřeby v budoucnu přidělovat elektřinu pro tepelná čerpadla a elektromobily. Masa nových žroutů energie přetěžuje síť. Neměla to být náhodou jen konspirační teorie?
V době vysokého vytížení sítě to bude pro majitele tepelných čerpadel a elektromobilů v budoucnu pravděpodobně vypadat chmurně: Jak se dalo očekávat, neustále propagovaná výroba zelené elektřiny ve skutečnosti selhává.
„Pokud se bude i nadále instalovat velký počet nových tepelných čerpadel a nabíjecích stanic, je třeba se obávat problémů s přetížením a lokálních výpadků elektrické energie v distribuční síti, pokud nebudeme jednat , “ řekl  Müller  nedělnímu listu Frankfurter Allgemeine. Za náchylné k poruchám považuje zejména místní sítě nízkého napětí.
Oblíbené řešení socialistů, kteří vrhají země do ekonomiky nedostatku: přídělový systém. Spolková síťová agentura zveřejnila klíčový dokument, podle kterého má být elektřina pro tepelná čerpadla a dobíjecí stanice pro elektromobily omezena v době vysokého vytížení sítě. Proces má být prováděn povinně a centrálně koordinován provozovatelem sítě.  Plán má nabýt účinnosti 1. ledna 2024.
V Německu se tak ukazuje, že do problémů se dostanou především právě ti, kdo slepě poslouchali systém, aniž by se uvědomili, jak dalece přechod na elektromobilitu zatíží energetický systém.
 Cynik by si mohl myslet, že tato vládní propaganda elektromobilů a tepelných čerpadel pravděpodobně sloužila jen k tomu, aby bylo co nejvíce lidí připraveno o teplé domovy a mobilitu. 
Nebo jde jen o přípravu na sdílenou mobilitu? Vždyť i ony propagované elektromobily se mají podle globalistů v budoucnu výhradně sdílet…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Německu se přechod na „udržitelnou“ energii nevyplácí, uvažují o přídělu elektřiny pro elektromobily a tepelná čerpadla se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden