Davoský summit WEF: Jourová poučovala Američany jak se zavádí cenzura, Sikela probíral evropskou energetickou politiku (video)
RSS

Davoský summit WEF: Jourová poučovala Američany jak se zavádí cenzura, Sikela probíral evropskou energetickou politiku (video)

Včerejšího „dezinformačního“ panelu na davoském fóru se vedle vrchní bruselské cenzorky Jourové účastnili také zastánci cenzury a milovníci totality z USA.
Jourová jim radila, jak obejít i v USA ústavně zakotvenou svobodu slova, tedy první dodatek americké Ústavy. Jourová se tak opět stala nejznámější českou političkou, neboť je nyní hojně zmiňována i v USA.
Jourová se zúčastnila úterního panelu WEF o „jasném a přítomném nebezpečí dezinformací“ spolu s bývalým moderátorem CNN Brianem Stelterem, demokratickým poslancem z Massachusetts Sethem Moultonem, vydavatelem New York Times Arthurem Sulzbergerem a mediální manažerkou Jeanne Bourgaultovou.
Jourová prohlásila:
„Nenávistné projevy budete mít brzy ilegální i v USA. Myslím, že máme pádný důvod, proč to máme v trestním právu.“

European Commission VP Věra Jourová at the WEF:
"Illegal hate speech, which you will have soon also in the U.S. I think that we have a strong reason why we have this in the criminal law." pic.twitter.com/iLR1MePTYT
— Washington Free Beacon (@FreeBeacon) January 17, 2023

 
Jourová měla v tomto panelu zřejmě na mysli „ zákon o předsudečné nenávisti ,“ který byl u nás schválen v roce 2018 a v současné době již platí ve většině zemí EU.
Na jeho základě u nás bylo již mnoho odsouzených, většina skončila s tříletou podmínkou. Tito „ideozločinci“ zpravidla napsali něco „závadného“ na sociálních sítích (většinou na adresu muslimů).
Připomínám, že jedním z odsouzených byl i asistent poslance Foldyny, který před pár lety napsal článek, v němž vedl úvahy o tom, jak nejlépe zastavit muslimskou invazi. V jeho případě skončil s pokutou.
Americkým totalitářům Jourová radila, jak takový zákon zavést a zároveň obejít Ústavu. Jourová také nabádala k „mediální výchově“ – tedy každý by se měl učit jedinou správnou pravdu a jiné názory by měly být automaticky nálepkovány za dezinformace.
Na kompletní panel, kterého se účastnila Jourová, se můžete podívat zde (v angličtině).
Na panel týkající se energetiky, kterého se účastnil Sikela, se můžete podívat níže. Sikela samozřejmě nezmiňuje, že na vině drahého plynu jsou EU zavedené protievropské sankce a za drahou elektřinu může fakt, že již několik vlád po sobě – včetně té současné – odmítá odejít z lipské burzy (sestříháno jen na vystoupení Sikely):
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/01/10231-20000.mp4
 
Dnes odpoledne proběhne i další diskuzní panel nazvaný „Ochrana kyberprostoru uprostřed exponenciálních změn“, který se týká cenzury. A opět se ho bude účastnit Jourová. Na její dnešní vystoupení se můžete podívat mezi 17.30-18.15.
Podle všeho půjde o cenzuru sociálních sítí a cenzuru internetu vůbec. Na tomto panelu se zřejmě bude probírat zejména nový zákon schválený EU, podle něhož budou v maximální míře dotována všechna prorežimní média, zatímco viditelnost těch, které nejsou v souladu se systémem, bude potlačována…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Davoský summit WEF: Jourová poučovala Američany jak se zavádí cenzura, Sikela probíral evropskou energetickou politiku (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden